maandag 28 januari 2008

Eerste berichten

Afgelopen vrijdag, 25 januari kregen we het schokkende bericht dat onze vader longkanker heeft met uitzaaiingen in zijn hersenen. Daar is wel het een en ander aan vooraf gegaan, bijvoorbeeld het bericht van de huisarts 3 dagen eerder dat niks op longkanker wees. Wegsturen van Hans met wat plaspillen, zelfs toen Fanny meeging om te vertellen hoe hij in de war was in de weken daarvoor. 

Woensdag 23 januari hebben ze een hersenscan gemaakt en vrijdagavond kwam de huisarts het nieuws vertellen. Echt ongelooflijk. Wat moeten we hiermee. En vandaag heeft Annette wel 4 keer gebeld om te kijken wat we nu verder moeten doen. Weer geen stap verder. Dus morgen, al moeten we voor de deur van de specialist gaan staan, morgen willen we een behandelplan. Wat kunnen we nog doen. We melden het zodra we het weten.


3 opmerkingen:

maarten zei

testje

Anoniem zei

Lieve Hans, bedankt voor je prachtige brief, schrijven heb je altijd al goed gedaan, maar deze keer was het een stuk moeilijker voor je. Blijf je humor houden denk erom. Trouwens je hebt mij ooit beloofd, dat je zou speechen bij mijn overlijden, hoe moet dat nou, ik reken er nog steeds op!! Neem snel kontakt op om te komen, liefs Betty

Anoniem zei

Lieve Hans,

Hoop dat je een beetje goed door de onderzoeken bent gekomen, want die vallen niet mee. Ben iedere dag met je in de weer en zelfs vannacht, kon weer eens niet slapen en dan ga je toch zitten malen. Geniet van de warmte van je gezin en kop op voor vrijdag. Ed en ik blijven alles volgen via de blog, fantastisch idee van je dochter. Je hoort weer van ons.
Liefs Betty