zondag 10 juni 2012

Weer een Prinsenweekend zonder je

Dit is ons vierde weekend zonder je. Oma Dolly is gewoon nog mee. Ik schrok toen ze vandaag bij het afscheid nemen tegen me zei; 'Je weet nooit, het kan altijd de laatste keer zijn'. Gedver nee, want als tante Ans er niet meer bij is wordt het wel heel stil rond onze stichters. We hebben weer ongecompliceerd genoten van de drank, het eten, de humor, het afzeiken, de optredens, het spelen, de kinderen en de drank. Geen moeilijke gesprekken, geen discussies, gewoon een weekend vol met lol. Het survivallen had jij niet uitgekozen als organisatie maar was een belevenis voor iedereen ;-). De zandkastelen kijken hebben we vervolgens overgeslagen. We gingen even genieten, spelen, in de hottub, bijslapen, lachen en plagen. Het was weer een prima Prinsenweekend. Alleen weer een zonder jou. We missen je nog steeds in alles.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Na een drukke periode kijk ik weer eens op je site. Fijn om die bekende kop weer te zien op de foto's met die mooie boer-met-kiespijn, maar ook wel warm en lieve lach.
A

Anoniem zei

Vandaag naar graf van Coco geweest. Haar naam in haar eigen handschrift staat op haar graf net als bij jou. Opeens realiseer ik me dat ik al sinds oktober niet bij je graf en niet in Vlijmen ben geweest. Weer pijn in mijn nek nu met rugpijn erbij. Denk aan jouw eeuwige rugpijn. Klote weer vandaag dus was je misschien wel even aan komen waaien en had ik moeten verantwoorden waarom mijn tuin er zo slordig uitziet. Nekpijn verziekt net als rugpijn een hoop. Depressie blijkbaar nog meer.
B.

Anoniem zei

Druk druk druk maar toch denk ik aan je. Ik had je zoveel te vertellen als je er nu nog was. Mis je. B.

Anoniem zei

Vorige week heb ik benzine getankt voor € 121. Ik zal het even voor je omrekenen, dat is 267 gulden. Dat geloof je niet, he?
Telkens bij dat soort records, veranderingen, nieuwe technologieen, denk ik even aan je.
Liefs, A

Anoniem zei

letbuw32Julian 8 jaar geworden afgelopen zondag. Zo jammer dat je dat niet meer meemaakt. Wat vond opa van mij, vroeg hij laatst aan Tommy toen die het weer over de kippenracer had. Hij herinnert je niet, dat vind ik zo verdrietig want hij lijkt zo op je. Tussen 7 en 12 jaaar hebben ze eigenlijk gewoon een opa nodig, al was het er maar 1. Helaas hebben onze jongens er helemaal geen. Gelukkig wel 1 hele lieve oma en daar genoten ze dan ook weer van vorig weekend dat die er was.
B.

Anoniem zei

Tja pap ik ben weer een jaartje ouder. Nog meer ervaringen en o zoveel verhalen. Had je zoveel willen vertellen. Maar vooral dat ik met dolfijnen ga zwemmen, je weet dat ik daar al 35 jaar van droom en nu eindelijk wordt het echt. Ik geniet van het leven want het kan altijd weer zo voorbij zijn.
O ik heb ook mollen echt shit, heb Joost al gemaild.

Anoniem zei

Heel toevallig viel mijn oog op een bidprentje. Op 20 januari 2013 is pastoor Piet Goedhart overleden.
Toen je ineens hevige pijn kreeg en de huisarts kwam om je een morfine injectie te geven, belde ik de afspraak met de pastoor af.
De dokter had gezegd dat je nog wel een paar uur zou slapen, maar je was al snel weer wakker. De pastoor had zelf bedacht om toch te komen. Jullie hebben nog even gesproken en hij haalde "de Heilige Sacrementen" uit de auto. Dezelfde avond ben je overleden, als ik het me goed herinner. Ik hoop dat je hem weer tegenkomt. Een bijzonder mens. Liefs, A

Anoniem zei

Ja dat was zo bijzonder. Gestuurd door God dat moet wel.
Oom Hein 80 jaar geworden dat had je ook niet geloofd als je daar 10 jaar om had moeten wedden. Jij altijd maar denken dat jij ouder zou worden.

Nog steeds winter terwijl we allemaal erg toe zijn aan het voorjaar. Je site verdwijnt op een achtergrond t.o.v. ene Hans Prinsen die fotograaf is. Jammer, voor mij is er maar 1 echte Hans Prinsen.
Love U xxx
B.