vrijdag 18 maart 2011

Herinneren


18 maart 2008 - 18 maart 2011

Hans Prinsen

‘Je hoopt altijd, ik tenminste, dat mensen je blijven herinneren.
Niet een van de vele doden op een rij in mijn leeftijdcategorie
die het graf wordt ingedragen en vergeten.
Ik hoop dat ik herinneringen, vriendschappen en mooie gevoelens
kan achterlaten. En dat men aan mij denkt als een eerlijke, oprechte,
soms wat directe vent met een apart gevoel voor humor.’

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Las vanochtend de krant en zag de advertentie, Noor en ik dachten hetzelfde. Het is alweer 3 jaar geleden. Wat gaat de tijd toch snel. Noor schrok helemaal, ik weet het nog alsof het vorig jaar was zei ze. Wat een impact heeft het overlijden gehad. Ook voor de kleintjes. Tegelijk zeiden we tegen elkaar; hoe is t toch mogelijk dat we er twee binnen een jaar kwijt zijn geraakt.


We houden de herrinering vers

Liefs Ilse

Anoniem zei

O pap het is zo geweldig hoe iedereen nog met je bezig is. Zie Noor en Ilse. Het is echt zo we zijn je niet vergeten.
Nu 3 jaar geleden waren je laatste 5 minuten, ik herbeleef ze. Met een bepaalde dankbaarheid. Dat ik erbij mocht zijn, dat ik je samen met mijn zus vast mocht houden. Zo bijzonder, zo dierbaar. Je laatste adem in onze armen terwijl je rechtop zat. Ik blijf het dierbaar en bijzonder vinden.

Ik hou van je en mis je na 3 jaar nog steeds zo vreselijk. Vandaag symbolische dag. Tuinmannen omdat ik te moe wat het grove werk te doen in de tuin. Henny langs. Allemaal zaken die me aan je doen herinneren. En nu in de herinnering terug naar je laatste moment.

Vandaag hele dag al alle 3 weer een herbeleving. Hoe kan het zo heftig zijn weer. Al de hele week ben ik onrustig, verdrietig en onbestemd. En nu is het zover. Man wat missen we je toch. Je advies, je feestjes, je hulp, zelfs je gesnauw.

Pap, ik wens je net zo'n mooie avond als het hier was, ik wens je een potje kaarten met T. Julia. Ik wens je praten over voetbal van PSV gisteravond met O. Frans. Ik wens je zwezerik van Ad. Ik wens je God en de hemel en ik wens je soms even bij mij.
B.