maandag 3 maart 2008

Chagerijn


Tja dat krijg je dan. Dan is het niet meer ene dag een vent andere dag een vent. Nee ene dag teveel gedaan, andere dag in elkaar klappen. Tja, da's een groot nadeel. Maar wel een dag geleefd gisteren en vandaag alleen maar boos omdat hij naar zijn gevoel niet meer genoeg leeft en niet meer genoeg kan genieten. Dus chagerijnig wakker, chagerijnig gelunched maar in de middag ging het wat beter. Vrienden Jaap en Hans even op bezoek (zie foto) en Julia kwam nog voorbij voor het golftoernooi wat ze wil organiseren. Dus dat stemde weer wat beter. De huisarts maant hem tot rust en de trip naar Uitdam morgen is wel beetje veel van het goede. Maar het mag, zolang hij maar niet door gaat als het niet meer kan.

Omdat zoveel mensen tegen ons als familie soms zeggen; Wat maakt dat nou uit wat meer of minder rust, hij gaat toch dood. Wij realiseren ons heel goed dat je papa niet altijd rust moet geven want daar wordt hij niet gelukkiger van maar helaas betekent geen rust groot gevaar op een epileptische aanval en dus schade. Dus hij kan echt alleen maar 1x bezoek in de middag per dag hebben. En iedereen moet echt even bellen voordat je langs wilt komen want teveel mensen, te weinig rust en te veel opwinding kan gevaren opleveren. En wij, en gelukkig ook papa, willen geen onnodige risico's nemen.

Naast opkomend golftoernooi nog zoveel leuke dingen in het vooruitzicht. We gaan toch nog met familie paar daagjes weg (hopelijk), misschien nog golftoernooi, nog verjaardag, genoeg leuks dus nog in het verschiet.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

"EEN DAG" . als ik s'morgens wakker word is er weer een dag.
Dat is nu heel bijzonder, een dag die goed begint of slecht begint.
IK voel me goed of ik voel me slecht, de dag is leuk of hij valt me tegen.
Het kan verkeren op zo'n dag maar het is weer een dag.
Best wel gek dat je elke dag weer niet weet hoe de dag zal worden,toch niet anders als het leven dat achter me ligt of toch wel.
Ook toen wist ik niet wat de dag zou brengen maar rekende op het mooiste.
Nu hoop ik op een "beetje moois" elke dag.
Dat valt niet mee "maar iedereen helpt me nu zoeken"

Roland

Anoniem zei

Wat blijft die man toch organiseren
Morgen het nieuwe programma.

WAAR ZIT DE MOL.

Doe ze allemaal de groeten,
Linda .....
Albert....
John.....
Momfert....
De drie.....

groetjes uit hekese

Anoniem zei

Hans, op afstand volgen we je verhaal en blijven onder de indruk van jou inzet en de steun van je familie. Hou er de moed in en onthoud " een dag zonder schaterlach is geen dag "
Liefs, Kiki en Bert