donderdag 13 maart 2008

Veel geslapen, voelt stukken beter

Vannacht met Annette beneden geslapen. Ging goed. Rustige dag. Gelukkig nog een keer lekker discussieren met broer Hein. Nicht Ilse kwam nog wat lekkers brengen. Altijd welkom met gebak, vissoep, bier, worst, asperges, noem maar op. Lekker gegeten en al plannen voor volgende week als we er met zijn allen zijn. Dus een betere dag geleefd vandaag!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo familie
fijn om te lezen dat het naar een paar dagen rust wat beter gaat .rust is iets wat ome hans niet wil maar wel nodig heeft.gelukkig jullie durven al weer een beetje voor uit tekijken.geniet van elkaar en maak elke dag bijzonder een dag om nooit te vergeten .hou je taai,doe het rustig aan ,en geniet.liefs lilyan

salidago zei

Goedemorgen,

Vandaag schijnt de zon. Lekker na die dagen vol wind en regen.
De dakpannen kwamen naar beneden.
Gelukkig bij de buren. De plastic eenden vlogen uit mijn waterbak!

Je ziet aan de tuin dat de lente begint. Langzaam aan wordt alles weer groener en de vogels vliegen af en aan. Dus vergeet ze niet te voeren. Anders gaan ze naar de buren!

Nog even en het is alweer Pasen. Echt van die familiedagen.
Jullie beginnen er vanaf maandag alvast aan. Hopelijk veel zonnestralen om op te vangen.
Tijd voor elkaar en lekker eten natuurlijk.

Wanneer is die wedstrijd
Ajax tegen PSV nou? de 19e?
Niet voor niets het bed oranje versierd en een discobal er boven gehangen.

Goed weekend, Marjoleine

Anoniem zei

even een berichtje uit Israel..
hier alles goed, volgende week vieren we het Joodse carnaval (poeriem). De kinderen zijn druk bezig met alle kostuums (1 is niet genoeg..) Niet makkelik om te beslissen wat je wilt zijn. Zeker niet als je net 4 bent. Meeron vindt het erg moeilijk. Die verzint iedere keer weer iets anders. Het laatste idee is zoete aardappel, waar hij dat vandaan haalt weet ik niet. Ik laat hem maar morgen verzint hij vast iets anders.
Ik hou jullie op de hoogte en mcohten jullie nog ideeen hebben hoe je een zoete aardappel maakt graag (voor het geval dat).
liefs Jeannette

Dimph en Rinus zei

Beste Hans,

Wat vreselijk dat je getroffen bent door deze ziekte. Dagelijks lezen we met veel belangsteling deze site om op de hoogte te blijven van je gezondheid, hoe het met je gaat, en wat er allemaal met en om je heen gebeurt.

Graag willen we je laten weten dat we met jou, Fanny en de kinderen meeleven en hopen dat jullie nog geruime tijd krijgen om zoveel mogelijk te genieten.

Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden, om iemand sterkte te wensen. Steeds komt onderstaande gedachte bij me naar boven, ik wil het graag nog met je delen.
Weet je nog Hans, dat we samen (jij en Dimph) een keer hebben gebridged op een feestje bij Hein en Patty? We hadden tot de laatste kaart gelegd was goed gespeeld en wonnen dik, boven alle andere Prinsen. We hoefden de joker niet in te zetten.
Hans, nu mag je de joker inzetten. Doe dat, de laatste kaart is nog niet gespeeld. Winnen hoeft niet, maar nog lang goed blijven bijspelen is ook heel mooi.

Vele groeten,
Dimphy en Rinus de Jong

Anoniem zei

"OPA" Als ik ooit opa ga worden dan koop ik de speelgoedwinkel voor ze,dan doe ik alles als ze maar naar me lachen,als ze op me af stappen en me knuffelen,als ze binnenkomen en niet anders zien als opa; de grote held.
Dat is wat ik wilde,dat is wat ik kreeg,het allermooiste wat een mens kan wensen.
Engeltjes in mini formaat,vreugde op zich en vreugde in tijd van pijn.
Opa is mijn eretitel ,de kroon op mijn leven.
In alle oprechtheid ,meer kun je niet bereiken,meer kun je niet wensen
En toch wenste ik dat ik heel lang opa mocht zijn.
Zou dat het anders maken,ik dacht het wel,alles zien alles meemaken.
Maar ik realiseer me nu dat opa zijn het hoogste goed is .
Opa van engeltjes,en straks de opperengel!!!!
Dan is er niets veranderd,want dat ben ik al voor een aantal kleine mooie mensjes!!!!

Roland

Anoniem zei

hoi ome hans ik ben bij oma en boris (mijn hond ook)want ik ben ziek en mama moet werken ik heb de 5e ziekte ik ben al twee dagen niet naar school geweest :)het is hier heeel gezellig bij oma

doeidoei xxx ans en noor