dinsdag 4 maart 2008

Weer naar Uitdam


Je zou denken dat hij energie voor drie heeft want hij is op 1 dag op een neer naar Uitdam gegaan. Hij had het helemaal in zijn hoofd en verkocht het aan de huisarts als een mooi ritje dus hij mocht. Even naar Uitdam samen met Bart, Joost en Hein. Opgevangen door Henny want Babs was eens een keer werken (moet af en toe). De heren mollenvallen geplaatst in de tuin want dat was toch de reden tot het bezoek. Julian genoten, Tommy en David waren op school. Nou wilde Hans gebakken paling eten maar dat was alleen nog in Volendam mogelijk voor 53,- per bordje. Nou daar had hij geen zin in. Dus na het mollenvallen plaatsen terug naar Durgerdam waar een heerlijke lunch voor de heren werd geserveerd in De Oude Taveerne. Voor iedereen die een keer in Amsterdam is, wijk een keer uit naar Durgerdam, is minder ver dan naar Uitdam maar ligt ook schitterend aan het water. In deze lekker ouderwetse kroeg kan je lekker lunchen. Na de lunch de weg terug genomen. Alles was perfect gegaan en dankzij Bart, Joost en Hein heeft papa weer een dag echt geleefd. Thuis wel helemaal stuk. Wil niet eten en slaapt nog.

Ondertussen een fijne, lelijke traplift geplaatst die met een schildpadden gang naar boven gaat. Maar Loek is gisteren ontslagen dus nu moet mama het alleen met lift. Gelukkig is nog 1 avond Annette aan het helpen. Verder teleurstellend weinig reacties op de weblog volgens papa. Ja hij houdt het in de gaten. Dus doe nog maar wat onzin!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

"VRIENDEN"; vrienden kunnen iets wat niemand kan.
Ze nemen je zoals je bent,ze koesteren je goede kanten en negeren de mindere.
Dat doen ze om plezier te hebben met je, om te genieten van je,om er te zijn voor je.
Wat vrienden vaak vergeten is dat het over kan zijn.
Niet omdat ze je niet meer aardig vinden maar omdat je er soms gewoon niet meer bent.
Daar kunnen ze maar moeilijk mee leven,simpelweg omdat ze alleen het goede weten te herinneren.
Dat maakt het gemis nog groter.
Geniet van ze zolang je kan,daar heb je vrienden voor.
Een groot goed!!

Roland

Anoniem zei

ome Hans
Wanneer zijn de eerste mollen boven de grond?
Hopelijk voor zaterdag avond.
Misschien kan Bart v/d Ven voor zondag avond dan de mollen paté
klaar hebben, dat is exclusief voor bij het kaarten.
En zeer apart van boven het
riool onder de grond vandaan.
Want wat uit het water komt daar smaakt geweldig.
groetjes van de vijfde man.

Anoniem zei

Hans, wil je volgende keer even zwemmend oversteken? ik kijk uit op Durgerdam, mooi zicht. Ga nu elke dag naar Amsterdam, al bijna 2 weken. Nog ziekere vriend, die heel graag dood wil, nooit meegemaakt, vreselijk.Maar goed, als je weer in Durgerdam bent, bel me even, kom ik mee-eten. Liefs voor allemaal, L.

Anoniem zei

ome hans
als die vijfde man wil weten waneer de mol er is.
het is rood en zwart ra.ra. wat is dat. mol op een rood fietsje .
hoe kan je zien dat de mol er is
dan staat zijn rood fietsje bij zijn molshoop .dus afwachten en elke dag naar buiten kijken of er een rood fietsje staat en

bel dan die vijfde man groetjes lilyan

Anoniem zei

Lieve Ome Hans,

wij zijn vanavond bij ons mam, want die is jarig. Gezellig zo met zijn drieën> We hebben heeeeeeel Prinsen Gate doorgenomen, en tot de conclusie gekomen dat het zo goed is.
We zijn heeeeeeeeeeeeeeel druk bezig met de bijzaken van het toernooi, let wel BIJzaken. En ook met het verzinnen van vele leuke dagtrips met superlunches. Want dan kan je tenminste kiezen waar je wilt eten.
Ilse wil je ook komen ophalen met de Kever, kap open, lekker touren, geen gordels, ouderwets zoals jij het graag wil. Ook nog 1 op 3 rijden heel ouderwets veel slurptax, dus NIET naar Esbeek , te duur.

Voor de rest hebben wij vanavond met zijn tweeën twee flessen wijn op en ons mam wel twee portjes. Vandaar de lollige toon van deze bijdrage. Het is nou twaalf uur wij gaan naar bed.

GVD woensdag RUSTIG DOEN (is moeilijk weten we wel) want donderdag is het programma na onze uitnodiging door jou vastgesteld.

Dus FIT ZIJN, kusjes van Je Jarige Zus, je Oudste Nichtje en het Jongste Kind van je Middelste Zus.

Anoniem zei

las ergens wijze woorden:
een vriend is iemand die het lied van jet hart kent en het voor je zingt als je het vergeten bent.
Heerlijk zo'n dagje boven de rivieren.. alhoewel...
Staat er ook nog een dagje Zeeuwse klei op het programma..?? want daar is het pas echt mooi!!!!
liefs
Jeannette

salidago zei

Wie is de MOLlenvanger
van het jaar?
Leuk om zo een zakcentje bij te verdienen. Hebben ze vast nog niet op de PC Hooft; een lekkere mollenjas. Hoog knuffel gehalte en je kan je er eens lekker in verschuilen tegen kou en andere gure zaken.
Na alle hagel en sneeuw van gisteren hopelijk vandaag weer
wat warme zonnestralen....

Rustige woensdag, Marjoleine

Bram van Andel zei

Hallo Hans,

Als ik niet beter zou weten dan zou je denken; "Hij mankeert niets, Hij moppert, Heeft nog steeds oog voor het vrouwelijk schoon, zijn bourgondische inslag is nog tip top in orde, nog belangstelling voor alles en nog steeds rondreizend. Laat de geraniums nog maar weg want er is niemand die er achter gaat zitten.
Ik kwam nog een klein "nadenkertje"tegen van Toon hermans.
"GISTEREN IS GESCHIEDENIS. MORGEN IS EEN MYSTERIE. VANDAAG IS EEN CADEAU".
Hans....Pluk de dag zo als die komt.

Hans Prinsen zei

Beste Hans,

Ik heb wel een leuk verhaal, maar ik vind het eigenlijk niet zo geschikt voor deze Blog. Maar vooruit, er staan meer persoonlijke berichten in.

Voor mij, als een halve buitenstaander, is het moeilijk om een verhaal te schrijven dat ook jullie aanspreekt. Wat kan het jullie op dit moment nu interesseren dat Bea en ik eind mei 3 weken naar Amerika gaan. Maar dan bedenk ik dat jij Amerika als je favoriete land rekent en je waarschijnlijk herkent in dit verhaal. Op 30 mei vliegen we naar onze zoon in Chicago.
We hebben plannen om vandaar uit naar Cape Charles te rijden. en twee weken later weer terug en dan weer naar huis.
Cape Charles ligt op een schiereiland aan de oostkust, zo'n 400 km onder Washington, vlak boven Virginia Beach. Welke plaatsen we aan doen weten we nog niet helemaal en ik kom daar later nog wel eens op terug. Op de terug weg gaan we in ieder geval via de Niagara Falls en Toronto. In Toronto woont een kennis van ons. We gaan een beetje op de bonnefooi. Zo'n 500 km per dag en daar een hotel zoeken. Of misschien dat we dat wel een dag van te voren doen bij het hotel waar we op dat moment zijn. We zijn niet van plan om grote plaatsen te bezoek buiten Chicago en Toronto dan. Veel genieten van de natuur en Amerika. Veel meer dan New York, Washington en omgeving hebben we niet gezien.
We verheugen ons er op. Ook de voorbereidingen geven al een bepaalde opwinding.
Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat.

De ex Marshal(Ranger) van de Haverleij en zijn lief.

Bea en Gerard.

Natasja Korevaar zei

Lieve Hans,

Wat zit je toch te mopperen over te weinig reacties. Heb je uberhaupt wel tijd om deze te lezen dan? Volgens mij ben je veel te druk met biertjes drinken, lekker eten en genieten van je vrienden en familie! Je hebt overigens groot gelijk hoor. Geniet ervan zolang het kan. Op bed liggen wegkwijnen kan altijd nog, maar is niets voor jou.

Hier verder weinig onzin. Gisteren met moeders op pad geweest. Er moest weer het nodige aangeschaft worden voor het kleinkind, dus oma maar mee! Hoefde een keer niet te golven (wilde gewoon niet hoor, vond het te koud, watje!). Een kopje koffie, een broodje (niet van die uitgebreide lunches zoals bij jullie) en een sigaretje en oma ook weer gelukkig.

Fijn om te lezen dat je nog zoveel geniet van alles en iedereen om je heen. En ook zelfs je eigen lift! Wordt weer een makkie om boven te komen.

Blijf vooral nog even genieten en dan voor je er erg in hebt ben je jarig!!

Veel liefs en een dikke kus,

Natasja