zondag 2 maart 2008

Een feestjes dag


Vannacht veel hoesten maar redelijk geslapen. Bij het aankleden verrast door een Ajax boek door kleinzonen. Normaal zo door de ruit heen gekeild maar nu stond kleinzoon David erin als model. Dus die wordt dan voor deze keer bewaard. Naar beneden en weer erg moe. Annette, Frederikje, Tommy, David, Julian en Roland even praten en dan weer slapen. Alle jongens naar huis en Maarten komt nog even met Mijke maar dan slaapt hij al. Heel lang geslapen, klaargestoomd voor de feestmiddag. Nog even met Annette en Maarten gekletst terwijl Babs met Mijke en Frederikje zich heerlijk kon uitleven in de roze kleurtjes. Fanny ziek, griep, koortslip, algehele vermoeidheid. Dus die moest van dochters verplicht het bed in.

Maar het moest nog wel een feestjes middag worden want ons Ans had een feest en Frank is jarig vandaag. Dus op weg eerst naar Helvoirt voor een gezellig feest van Ans. Mooie brief gegeven en een slof sigaretten ingepakt in plastic zakje. Da's tenminste apart zei ie. Wie geeft er nou zo'n lieve zus sigaretten vraag je dan als dochter. Maar discussieren doen we maar zo min mogelijk. Hij wint nog steeds (nog effe dan). Daarna door naar Frank. Nog een biertje en even kletsen en dan helemaal op. Toch besluiten we om met rolstoel lopend naar huis te gaan want weer auto in en auto uit voor dat kleine stukje kost wel heel veel energie. Heerlijk even buiten, wind bijna weg. Thuis nog wat heerlijke hazenpeper (denken we, het was in elk geval heerlijk) van Ad op. Wat is dat toch heerlijk even gewoon alleen maar warm maken. Dat maakt toch een groot verschil, niet nog eens moeten koken. En dan weer plat. Wat een dag. Neven en nichten, kijk ook vooral even op de foto aan de zijkantbalk!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

"LOSLATEN", mijn hele leven moest ik loslaten, mijn ouders,maar dat voelde natuurlijk ondanks de pijn die dat loslaten deed, mijn kinderen maar dat hoorde erbij,zij gingen verder, mijn werk maar dat was een verdiende rust.
Het voelde steeds gewoon.
Nu zal ik eens moeten loslaten en het voelt niet gewoon!
Het mag nog niet gebeuren want dan moet ik alles loslaten en dat kan ik niet.
Ik wil het niet maar als het dan toch moet dan maar stukje bij beetje,heel langzaam.
Dan went het misschien.
Ik weet wel beter ,loslaten went nooit maar het gebeurt voordat je er erg in hebt.
Gelukkig maar want je wil er niet aan denken!!!!!

Roland

Anoniem zei

Lieve Ome Hans.

Als je niet weet wat je moet zeggen, druk dan uit wat je voelt of bedoelt. Dat zeg ik tegen mijn lieven, maar het is best wel moeilijk.
Ik vond het superfijn dat je vanmiddag in Helvoirt was. En ook het gedicht voor mijn moeder, super ome Hans!!!!!!!
Hoop dat je een fijne middag had, en wil je er nog 100000 meer geven.
Heb een grote auto, kan rolstoel in. Bel maar ik kom.... kusje je oudste nichtje IsaBella

Ilse zei

He familie,
Supergezellig vandaag en fijn dat je erbij was Ome maar heb niet even met je kunnen kletsen want iedereen wil met je praten en het liefste heb jij eigenlijk zelfs nog steeds het hoogste woord!! Mooi verhaal voor je zus, mijn moeder, doet ons allemaal veel.

Moet ook even kwijt dat Loek zo lief is. Echt super dat hij zo helpt. Goud....

Hoop dat je een goede nacht hebt want morgen is het weer een drukke dag

Lekker slapen met een dikke kus vn mij
Ilse

Angele zei

Lieve allemaal,

Zo te zien/horen hebben jullie ondanks alles toch een fijn feestje gehad vandaag. Dat is mooi!
Ik wilde idd nog ff foto's komen maken en had eigenlijk ook wel zin in een borrel.. Maarja, ik moest vegen in de bouwval. Wel fijn dat Babs vandaag een gaatje heeft gevonden om wederom onuitgenodigd aanwezig te zijn. Dat moeten wel mooie foto's zijn!! En dan ook nog zelf op de foto staan.. Volgende keer ben ik er toch echt bij hoor; uitnodiging of niet!

Net de berichten van de afgelopen dagen nog eens op mijn gemak gelezen. Soms met een lach, soms met een traan. Lieve ome Hans, ik wens je mooie momenten met de mensen om je heen die je lief zijn! Probeer er van te genieten... Dikke zoen, Angele

ps Babs, wat zag je er mooi uit op je trouwdag. Een heel bijzonder moment!


ps Ilse, dat 1,5 uur blauwbekken op de hockeyvelden...dat was Frans hoor! Oh ja, en Julie en ik..(20 minuten want ik was er pas om 9.10 uur)

Ilse zei

Leuk voor Babs dat ze nu overal mee naar toe mag en haar familie zo veel ziet.
Wacht maar meisje als we met het voltallige Prinsenfonds bij jou in Uitdam op de borrel komen.

Enne Angele niet zo brutaal he, ik stond in de Vughtse polder met munne zoon.

Fijne dag allemaal
kus Ilse

Anoniem zei

Ja leuk voor Babs, komt ze ook weer eens onder de mensen ;-)Kom maar langs hoor, doet papa morgen ook met 3 vrienden. Ben ik gewoon werken maar mijn lieve Henny de Nanny vangt iedereen op. Dus wel voor september komen anders is ze met pensioen!
B.

Anoniem zei

hallo familie,

Wat fijn om te lezen dat de twee feestje gelukt zijn! Je zus en frank.. Nu op naar het volgende feest! Tante Fanny beterschap met de griep. Ohja, die super "tilneef" van jullie is gelukkig mijn super grote broer! Loek je bent geweldig! A en B jullie zijn ook super! Ik weet je moet wel "maar toch"

Kanjers, hou vol!!
lilyan!

Anoniem zei

lieve mensen
maart:een maand vol verjaardagen en feesten.
De kinderen zijn druk bezig met het Poeriemfeest. Ze zijn er nog niet over uit wie als wat verkleed gaat maar ze zijn gezellig bezig..
April komt dichterbij nog een maand met feesten om naar uit te kijken!!!
Tante Fanny beterschap zo'n griep is altijd vervelend.
Oom Hans ga zo door:geweldig dat je je overal laat zien en laat horen..fijn dat je lieve mensen om je heen hebt die je ermee helpen.
we denken veel aan jullie
Jeannette