maandag 10 maart 2008

Wat een Eikels ............ en Duifjes


En wat was hij er klaar voor vanochtend. Na het aankleden nog even liggen, toen ging het nog niet. Blij dat het nog droog was en o zo benieuwd naar wie er allemaal zouden zijn, wat er allemaal zou gebeuren en hoe mensen het zouden vinden. Toen Julia belde dat iedereen binnen was gauw jas aan en gaan. Met vier mannen hem naar boven getild en hij werd binnengereden en de DAS band speelde. Geweldig, helemaal geweldig zei hij. En zoveel mensen en allemaal voor mij. Opeens ging het bier er goed in en onder vrienden was het weer even vanouds genieten. Zoveel neven en nichten die ook nog eens vrij hadden genomen of gauw even tijdens lunch waren gekomen, helemaal te gek. Na 1,5 uur, wat morfine en bier was hij stuk. Helemaal kapot naar huis. Maar in de auto gaf hij toch nog een opdracht, foto's op de site en zeggen dat ik weer een heerlijke dag geleefd heb, zo wil ik er nog wel 100. Wij ook pa!

Dank alle lieve vrienden die er waren, het was een geweldig hoogtepunt, het zal een mooie herinnering blijven!

12 opmerkingen:

Ilse zei

Hoe warm kan vrienschap zijn?, Nou na vandaag heb ik wel gemerkt dat dat heel warm kan zijn.. Eenmaal binnen op de golfclub werd ik verrast door de drukte, wat een opkomst zeg en dat allemaal voor jou ome Hans!!!
Fijn dat je er zo verschrikkelijk van genoten hebt. Babs is een perfecte lady speaker en Annette is goed in kussen. De beker had niet beter op zijn plaats kunnen zijn en mocht ik nog ooit tijd krijgen om mijn GVB ( of is het toch GVD) te halen dan wil ik wel aan het familie toenooi meedoen.
Want dit houden we er toch wel in zou ik zeggen !!!

Was een emotionele bijeenkomst maar heb er van genoten. Op naar 8 april...

Tante Julia fantastische organisatie, we weten je te vinden bij de volgende happening.

dikke kus en lekker uitrusten
Ilse

Angele zei

Net terug van de Haverleij, er zat nog een groepje van 8 Eikels en Duifjes("altijd dezelfde" zoals op elke golfclub) Lieve ome Hans, wat fijn om te lezen dat je hebt genoten! Dat was ook de bedoeling. Ik kan je zeggen dat ik ook heb genoten van de goede sfeer vanaf het begin tot net. Heb gelopen met Riet den Uijl en Joost Meijer (die van de worstebroodjes) We zijn lekker uitgewaaid en hebben een leuk spelletje golf gespeeld. Riet had mooie chips, Joost kan echt ver slaan en ik heb ook mijn best gedaan. De hele baan was vol met Eikels en Duifjes, wat een goede opkomst, super hoor! En het was droog vanmorgen dus prima geregeld. Eenmaal op de 19e hole, lekker warm bakkie & worstebroodje en bijzonder warme woorden van Babs. Knap gedaan hoor! Daar kan geen hole-in-one tegenop.. Allemaal ff janken natuurlijk en na een wijntje en wat geklets vergeet je toch heel even de zorgen...

Loek (die van de bekers) proficiat met je troffee! Die kan niet beter op zijn plaats zijn!

Julia (die van de organisatie) dank je wel voor het geregel!

Ome Hans, bedankt voor de invitatie! Super!
Het speldje is een mooie herinnering aan een prachtige dag!

Dikke zoen!
Angele

Ook de groetjes van Larsje uit Kaprun! Hij vond het uiteraard jammer dat ie niet mee kon spelen.

Anoniem zei

Lieve lieve Hans en allemaal,

Wat een fijne dag heb ik gehad, je hebt het toch weer voor elkaar gekregen om mij om 6 uur op te laten staan voor een rondje golf,fantastisch!!
Liep met ene Marrie, die naar mijn idee nog nooit met jou heeft gelopen, want ze deed alles wat verboden was, bal oprapen om te kijken, gronden in de hindernis en in de bunker, niet kunnen marken, maar ik ben heel stil gebleven ja Hans dat kan ik ook, het is tenslotte een vriendschappelijk rondje.
Ben zo blij, dat ik weer lekker naast je kon zitten eeeennnn dat ik je bril weer eens schoon kon maken, niets veranderd, altijd vet!
Hans, het heeft mij diep geraakt om alles om je heen te zien en zoveel warmte te voelen.
Babs, voor jou mijn komplimenten voor je speech, geweldig, ga er maar aan staan. GOED van je en je ziet dat hij geniet.
Blij dat ik Julia, Ans en een aantal andere bekenden weer gezien heb. Mijn Ed zat aan een andere tafel met seniorengolfers en dachten dat ik, omdat ik naast je zat je vrouw was, nou dan te bedenken dat ik bij ons op de club altijd zei, dat is mijn vader en het nog geloofd werd ook!
Hans wij zijn blij je gesproken te hebben en komop we gaan voor de 70. Bedankt voor de gezellige dag en TOT ZIENS. Heel veel liefs van Ed en Betty

Anoniem zei

Lieve Hans en Fanny,

Wat hebben wij een mooie morgen gehad op de Haverleij. De weergoden waren ons toch nog
goedgezind, in die zin, het was droog.
Gelukkig maar,want met die harde wind erbij zou het geen pretje geweest zijn.

Hans, Fanny, Babs, Annette en niet te vergeten, Julia, Loek en Isa Bella, nogmaals bedankt
voor de perfecte organisatie, mooie ontroerende woorden, de leuke prijzen ,de lekkere worstenbroodjes,
drankjes en de schitterende herinnering aan deze dag, het mooie zilveren speldje.
Dat was een "brok in de keel-cadeautje", ik zal er zuinig op zijn.

Hans, de DAS-band hoopt je een plezier gedaan te hebben met hun optreden.
Fanny, jammer, dat je er niet was, we hadden je graag even gesproken, maar je dochters
hebben meer dan geweldig de honneurs waargenomen. Prima meiden.
Veel sterkte en nog mooie dagen wensen wij jullie allemaal.

Jan en Toke van Oijen

Anoniem zei

Beste Hans,
Wat was het vandaag een geweldig mooie bijeenkomst van jou familie, vrienden
en golfmaten en maatjes. Zoals iedereen je kent, heb je de kracht en de
gezelligheid kunnen opbrengen aanwezig te zijn en te genieten als een ware
bourgondieƫr. Het was mijn bedoeling je persoonlijk, nog de beste wensen
over te brengen en een hart onder de riem te steken van de vakantiegangers
uit Bali. Dat is mij vandaag niet geluk, vandaar dat ik het nu doe per mail.
Ik wil op dit moment ook nog geen afscheids groet doen naar je ,daar ik er
vanuit ga je op je verjaardag 8 april a.s nog de hand te schudden.
Hans heel veel strekte en tot gauw.
Simon de Bruin

Anoniem zei

lieve allemaal
ome hans,babs en annette,en ook zeker niet vergeten tante fanny,dit is een dag om nooit meerte vergeten,wat een warmte van al die lieve mensen om je heen .en hoe warm kan familie zijn.ome hans het was geweldig.tante julia,loek,isa bella,ik geniet nog na dank je.veel liefs lilyan.

Anoniem zei

Maandag middag wij zitten nog na te praten,over het golven haverleij,harstikke leuk die prijzen,vooral het speldje met je eigen logo,wij willen iedereen bedanken,die hier aan mee gewerkt hebben,maar speciaal dank aan Hans,het was geweldig.groetjes heel de familie.Bart Riet v.d.V.

Natasja Korevaar zei

Lieve Hans, Fanny en (klein)kinderen,

Zet ik mijn pc na een paar dagen weer aan om eens even te lezen hoe het met je gaat (voor het laatst gekeken naar een paar prachtige kleinzonen in de juiste tenues!), zie ik daar als eerste een foto met moeders naast je! Nou, je begrijpt wel dat Amber en ik even moesten lachen, want ze staat er weer prachtig op! Moet je eens uitvergroten, wordt ie nog leuker.

Wat fijn dat het allemaal is gelukt en dat je met zoveel vrienden en familie zo'n mooie dag hebt mogen beleven. Mama net aan de lijn gehad en vertelde vol emotie over hoe het was jou weer eens in levende lijve te aanschouwen. Je hebt ook nog voor prachtige kado's gezorgd hoorde ik.
Ik zal snel eens bij mama gaan kijken, ben benieuwd naar die ballen van jou.

Ten tijde dat ik dit schrijf zul je na dit alles wel in dromenland zijn. Geeft niets hoor, heb je morgen nog wat te doen.

Hopelijk volgen nog veel van dit soort dagen en zie je iedereen weer als je 70 wordt.

Veel liefs, dikke kus en knuffel.

Natasja en gevolg.

Bouk en Alrike zei

Wat een dag gisteren!! Ik ben er de hele dag stil van geweest!! Erg gezellig gegolfd met Jan (Vergif) en Cees, af en toe wind mee, heel vaak tegen!! Dan als vanouds gezellig borrelen met een goed muziekske en die heerlijke worstebroodjes van Joost!! Thankx!!

Dan wil ik ook nog een groot compliment geven aan 'onze Oma Julia'! Dat zij dit alles in zo'n korte tijd voor elkaar heeft gekregen getuigd van grote klasse!! En van veel liefde voor haar broer!! Hoewel ik weet dat U zeer kritisch kunt zijn, was er op deze dag niets aan te merken. Juul heeft de honneurs perfect waargenomen!!

Ik wil ook Loek, Bella, Babs en Annette bedanken voor hun grote inzet om deze dag onvergetelijk te maken!

Wij genieten nog na van deze emotionele dag en hopen dat U dat ook nog lang doet!!

Liefs, Alrike, Bouk en de kids.

Oja, Babs en Roland, jullie kunnen trots zijn op 3 van die Kanjers op de voorpagina van de SportTelegraaf!! Ook al is het in een verkeerd tenue!!;-)

Anoniem zei

lieve Hans,
geweldig dat de Eikels en Duiventoernooi zo goed geslaagd is en dat je zo enorm hebt kunnen genieten van je golfvrienden en familie!
helaas was het voor ons moeilijk om aanwezig te zijn, maar gelukkig kunnen wij terugkijken op de gezellige golfvakanties die wij met jou mochten beleven!
alweer een dag vol warmte en geluk!
veel liefs, Bert en Kiek

Anoniem zei

Fanny, ik denk dat je ook heel veel voor je kiezen krijgt. Ik wens ook jou heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Het is voor jullie allemaal zwaar. Ik hoop dat jullie samen er toch nog veel goede kwaliteit tijd uit halen en zo te zien bij het lezen van alle berichten zal dat zeker lukken. Op nar de verjaardag van Hans. Probeer er iets goeds van te maken

Anoniem zei

lieve opa hoe gat het met uw ik heb op dinsdag 2-0 gewonnen en 1 gescoord de eerste die was voor uw ik wil even zeggen dat ik heel heel heel veel van u hou

veel goretjes

u kleinzoon david