woensdag 12 maart 2008

Het gaat te snel

Hij is niet bijgetrokken vandaag. Wel naar beneden maar nu kan hij niet meer naar boven. Vannacht blijft Annette beneden bij hem slapen. Vanaf nu voortaan elke nacht thuiszorg of Annette of Babs. We zouden volgende week nog 3 of 4 nachten naar Huis ter Duin in Noordwijk gaan. Alles geboekt maar morgen gaan we alles weer cancellen. Het gaat niet meer. We blijven thuis. A. en B. nemen wel gewoon vrij, zorgen ook voor wat leuke dagen met de kinderen maar we concentreren ons maar vooral op de verzorging en nog even genieten. Mama is ook zo moe en de waarheid slaat je af en toe met een harde klap in je gezicht. Volgende week plannen we daarom van maandag tot en met donderdag ook geen bezoek want dan kunnen we nog even samen zijn.

Het is bijna niet te geloven hoe snel het gaat. En maar blijven hopen op een opleving. Okay hij zou instorten na die mooie maandag maar hij moet nog even door. Dit gaat te snel. Zijn morfine pleisters zijn waarschijnlijk nu al niet zwaar genoeg of het duurt meer dan 24 uur voor ze gaan werken. Ach je hoopt elk moment weer op een opleving. En zo vanuit Uitdam kan je al helemaal niet geloven dat het zo erg is en hoop je stiekem elke keer dat ze bellen dat hij een goede dag heeft. Lilyan had het vandaag bij de reacties aan het juiste eind. Elke reactie op de weblog is mooi. Hij kan ze momenteel niet allemaal meer in zich opnemen maar het aantal houdt hij nog steeds bij. En als we er af en toe over kunnen praten is hij blij met de leuke reacties zoals de herinnering van Joost vandaag.

6 opmerkingen:

Ilse zei

Lieve Allemaal,

Meestel weet ik wel wat ik wil schrijven op het blog maar vanavond is het moeilijk. Ik baal ervan dat het zo snel achteruit gaat. Je kan nog niet gemist worden!!
Zit nu al een half uur voor me uit te kijken en ga het nu maar over een andere boeg gooien. Humor erin....

Afgelopen zondag is Noor naar de musical Fame geweest en had een meet en greet met de cast. Met Jim Bakkum( die van de 1e idols) op de foto en weet je wat die deed mam... hij kneep me in mijn kont!!! Nou aanklagen zei ik tegen Frans maar ze was er zo gelukkig mee dat we dat maar niet doen. Wel afgesproken dat ze de eerste 10 jaar niet meer buiten komt. Te gevaarlijk voor leuke blonde meisjes.
Was dat bij jou dochters ook zo Ome Hans, of bij je nichtjes?

Ik hoop dat de dag van morgen een betere dag wordt en als het nodig is dat kom ik graag een keer naast je slapen. Met liefde

Ilse

Anoniem zei

lieve allemaal
let op a en b ,ilse jaloers....
dochter noor met jim aan de haal,dus denkt ze jim is te jong ik maak kans bij ome hans,..grapje..ilse groot gelijk je wil zo graag wat doen ,want aan de zijlijn staan voelt machteloos.maar zo voelt het voor iedereen .een toverdrankje heb ik niet ,maar met een kortverhaaltje en wat warme woorden weten jullie dat ik aan jullie denk .tot morgen liefs lilyan

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Wat jammer dat het zo snel gaat, geniet met elkaar van elke seconde van de dag dat hij alles nog kan horen en reageren.
Fanny wat heerlijk voor jou dat je meiden volgende week lekker bij je blijven en laat je maar verwennen. Vind het moeilijk om iets leuks te schrijven maar als hij het hoort kan hij misschien nog even glimlachen om de herinnering. Wij waren in Portugal en gingen uit eten in een klein echt portugees restaurantje. Kregen de kaart waar wij niets van herkenden maar de prijzen waren zo gunstig dat wij alle voorgerechten namen en daarna een hoofdgerecht, ze keken ons aan van die sporen niet helemaal, alles geproefd en het was nog lekker ook. Toen we afgerekend hadden en naar huis gingen kregen wij nog een fles wijn mee, nou dat was iets wat we nog nooit hadden meegemaakt, kost hun geen drol maar het gebaar was erg leuk. Dat is zo"n herinnering aan een van de vele mooie golfvakanties. Lieve mensen, wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd en weet dat wij aan jullie denken.
Veel liefs en Fanny geef hem maar een dikke knuffel van mij!

Anoniem zei

lieve opa

ik weet ook voor het eerst niet wat ik moet schrijven een jar geleden in italie was er nog niks aan de hand en ik heb er ook nooit bij nagedacht dat u dood zou gaan dus ik kom snel weer naar u toe

veel kusjes van DAVID u eeuwige keinzoon

Anoniem zei

"GELOOF" , ik geloof ,ik geloof in het goede,in kansen,in beter.
maar soms is de waarheid anders dan ik wil geloven.
Keihard,nietsontziend en razendsnel.
Dan wankelt het even,maar dan geloof ik toch dat vandaag nog beter kan worden en ik er morgen ook nog ben.
Want ik geloof dat het nooit eindigt en het aardse moment slechts voorbij gaat.
Dat merk ik toch ineens niet meer en dan ga ik verder,verder met het geloven dat ik er ben ,in gedachten,in mijn zijn als voorbeeld
In het hart van mensen die geloven in het goede en het mooie ,net als ik.

Roland

Lars zei

Ome,
Na 5 dagen op de lange latten te hebben gestaan lees ik dat je maandag erg genoten hebt van je eigen golftoernooi. Geweldig dat er zoveel mensen komen voor een voormalige uitbater van een dorpshotel. Jammer is het wel om te lezen dat het te snel gaat. Probeer te genieten van de mooie momenten die er elke dag toch weer zijn.

Lakkie