zondag 9 maart 2008

Eikels en Duifjes, hij is er klaar voor


Vandaag veel energie proberen te sparen voor de grote dag morgen. Familie van Opdorp langsgeweest, bed versiert en gesmuld van Van Opdorp gebak. Bier, koffie en water gaan er bijna niet meer in zonder dat het er weer uitkomt. Da's balen. Lekker liggen luisteren terwijl Frederike, Mijke, Annette, Frank en Babs een potje zaten te pesten. En nog heerlijk schelden met broer Hein, opeens even als vanouds, behalve dat Hans nu stotterde en dat oom Hein elke keer zei, jouw beurt is voorbij. De rollen waren omgekeerd en even kunnen huilen, dit keer van het lachen. Dat was heerlijk. Morgen de grote dag, Eikels en Duifjes, hij is er klaar voor om er geweldig van te genieten!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

wens jullie een zonnige dag (ook al regent het waarschijnlijk)
Een dag die veel goede slagen zal hebben, glim- en schaterlachen, een dag vol eikels en duifjes, kortom een dag die een herinnering zal worden met een gouden randje
liefs Jeannette

Anoniem zei

nadat ik me geprepareerd heb voor het golven schiet me ineens weer een herrinering te binnen
die keer dat we in mol als eerste van de baan kwamen en de tijd doden met een pilsje pakken en keurig geholpen werden door een wat oudere dame. toen het 5 uur was en er in een keer versterking achter de bar kwam van een een zeer jeugdige en goed uitziende dame en wij vertelde tegen de serveerster dat het op de bruiloft van cana leek kregen we als reactie dat we voortaan maar bij de bruiloft van cana moesten bestellen groeten joost

salidago zei

Goedemorgen Prinsen familie,
beste eikels en duifjes,

Hier in het Utrechtse begint de dag droog en een verlegen zonnestraaltje laat zich zien.
Het zal wel niet de hele dag zo blijven, maar klokslag 9.00 begint het goed.
Mocht iemand even niet op z'n best zijn, dan komt dat natuurlijk door het natte gras of de drassige grond. Maar ja, eerst afzien voordat de sterke verhalen kunnen beginnen.
En dan komt oom Hans ze natuurlijk
eind van de dag aanhoren!

Maak er een mooie dag van!
Het begin van een jaarlijks
eikels en duifjes evenement!?
Marjoleine

Anoniem zei

"VERGEVEN", ik sta voor wat ik zeg,doe wat ik beloof,en blijf bij mijn mening.
Ik ben ook rechtvaardig naar mijn naasten maar ben ik ook vol begrip?
Nee want ik ben kwaad op iets dat niet te "grijpen" is.
Laat ze mij maar begrijpen!!
Of toch nog heel even zodat ze altijd weten wat ik vond maar nog mee dat ik ze wel begreep en ze er echt wel lief om heb.
Want dat maakt wie ik echt wil zijn,niet alleen begrepen maar ook
"vergeven"

Roland

Anoniem zei

Lieve lieve Hans en allemaal,

Wat een fijne dag heb ik gehad, je hebt het toch weer voor elkaar gekregen om mij om 6 uur op te laten staan voor een rondje golf,fantastisch!!
Liep met ene Marrie, die naar mijn idee nog nooit met jou heeft gelopen, want ze deed alles wat verboden was, bal oprapen om te kijken, gronden in de hindernis en in de bunker, niet kunnen marken, maar ik ben heel stil gebleven ja Hans dat kan ik ook, het is tenslotte een vriendschappelijk rondje.
Ben zo blij, dat ik weer lekker naast je kon zitten eeeennnn dat ik je bril weer eens schoon kon maken, niets veranderd, altijd vet!
Hans, het heeft mij diep geraakt om alles om je heen te zien en zoveel warmte te voelen.
Babs, voor jou mijn komplimenten voor je speech, geweldig, ga er maar aan staan. GOED van je en je ziet dat hij geniet.
Blij dat ik Julia, Ans en een aantal andere bekenden weer gezien heb. Mijn Ed zat aan een andere tafel met seniorengolfers en dachten dat ik, omdat ik naast je zat je vrouw was, nou dan te bedenken dat ik bij ons op de club altijd zei, dat is mijn vader en het nog geloofd werd ook!
Hans wij zijn blij je gesproken te hebben en komop we gaan voor de 70. Bedankt voor de gezellige dag en TOT ZIENS. Heel veel liefs van Ed en Betty