woensdag 13 februari 2008

13de ongeluk? Nee ik ben er nog, da's geluk


Vroeger vond Hans de 13de een ongeluksdag. Nu is het mooi want het is een geluksdag, een extra levensdag. Gisteren is familie voor de eerste keer gecondoleerd maar nee zo snel gaat het niet, Hans is er nog en hopelijk nog heel lang. Afgelopen nacht goed geslapen maar qua conditie gaat het niet echt goed. Het is moeilijk voor ons als gezin om te beoordelen of papa nu zo hard achteruit gaat of dat het bijverschijnselen zijn van bestraling en pillen afbouw. Morgen dus weer als gezusters apart de doktoren lastig vallen, ja ook daar zullen ze de naam Prinsen niet snel gaan vergeten ;-). Annette de longarts, Babs het Verbeten instituut. Want slikken gaat heel slecht en ondanks dat we ons realiseren dat die bronchoscopie dat waarschijnlijk heeft veroorzaakt verslechterd dat wel heel erg. Het is ook ongelooflijk hoe snel zijn motoriek achteruit gaat. Misschien zou hij eens wat meer moeten slapen, maar wil nog zoveel. Er is zelfs een soort wachtlijst ontstaan van mensen die willen komen. Maar 4 mensen tegelijk in een middag is al te veel momenteel voor papa. Dus voor iedereen die een keer nog langs wil komen, dat heeft gemaild of aangegeven, sorry het is geen onwil en ons vader is de gastvrijheid himself, maar het gaat nu allemaal even niet. We doen ons best maar rust is nu heel belangrijk.
We hebben wel weer wat om naar uit te kijken, samen naar Dubai zijn druk bezig met boekingen. Nog nooit geweest en dus volhouden en nog heel erg gaan genieten. O en na de 13 februari komt 14 februari, benieuwd of papa voor het eerst in zijn leven een echte Valentijn voor mama zal zijn. We houden u op de hoogte!
(foto Hans in betere tijden op familievakantie in Italie)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"DONKER" Ben ik bang voor het donker, ik denk het wel, het voelt zo eenzaam,zo alleen.
Maar het geeft toch ook een rust om te bezinnen om na te denken,even staat alles stil ,geen herrie ,geen geluid alleen volstrekte stilte.
Het brengt alles tot stilstand,dan hoef ik nergens meer tegen te vechten ,niet tegen het licht, niet tegen de drukte, niet tegen het onoverwinnelijke.
Ik ben niet bang,want ik ken de weg al,ik weet zeker dat ik het licht wel weer opzoek,zo ben ik nu eenmaal

Roland

Ilse zei

God, heb ik daar vandaag een grote container gehuurd ivm de post voor valentijnsdag en wat denk je..........helemaal niets!!!!!! Snap het niet meer hoor.

Noor moet een werkstuk maken voor school over een bekend figuur en zit te dubben tussen Brad Pitt en Joost Prinsen...........
Snap de twijfel ook niet.

Sam zit al heel de middag met een zelf gemaakt hart in zijn handen niet kunnen beslissen of hij het wel of niet aan zijn vriendinnetje moet geven......
Snap dat ook niet geef toch gewoon.

Frans komt thuis en het huis is gevuld met heerlijk drukke geluiden, Noor weet het nu zeker het wordt iemand van High School Musical, Sam is zijn hart samen met Frans naar zijn vriendinnetje brengen en die container...... volgend jaar maar niet meer

Succes morgen vor iedereen

dikke kus
Ilse

Anoniem zei

Hoi Hans Fanny en Familie.

Hoe het gaat is een domme vraag. Ik heb de website gelezen en dat is niet best. Maar misschien met een kuur, de dokters kunnen tegenwoordig wel veel. Ik hoop het zo voor jouw en Fanny. Je bent wel al lang aan het tobben met je rug, je rug en nog eens je rug of dat niet genoeg was je knieen en nu dit. Het is gewoon verschrikkelijk pech. Dat wij van een sterk geslacht zijn begin ik aan te twijfelen. Hans ik wens jouw heel veel sterkte en als je net zo veel "geluk" hebt als ik gaat het met jouw over een tijd ook goed. Heel veel groetjes van Ans van "tante pietje" en Toon van Hulten.

Hans Prinsen zei

Pa, geen input gezien vandaag, wat moet ik nou plaatsen. Het is te laat, morgen weer een levensdag. Kus B.