maandag 4 februari 2008

Eerste bestralingsdag


Vanmorgen laat opgestaan en getracht de krant te lezen. Maar concentreren lukt al niet meer zo goed. Papa blijft onrustig. Wil iedereen bellen en schrijft van alles op. Vloekt bij kaarten met Beterschap erop. Wie denkt nou nog dat hij beter kan worden moet beter de weblog lezen. Nee dat moet creatiever kunnen volgens hem. De hele dag Carnavalsmuziek irriteerde ook zondag maar toen Joost Meier vandaag langskwam en de boerenkiel van de zolder haalde is papa wel meegegaan om zijn oude DAS band te horen spelen bij hun doelgroep, het bejaardentehuis. Even genieten en een pilske drinken, tja het is toch Carnaval dus die 2 per dag als maximum redden we vandaag niet.

De middag was dan ook minder vrolijk in het Verbeeteninstituut in Tilburg voor de eerste bestraling. Veel lotgenoten, akelig maar achteraf viel het gelukkig mee. Het duurt maar 2 minuten maar je wilt niet weten wat het in zijn hoofd doet. Oom Michel bezocht in Tilburg en gerust gesteld.
Papa wil niet rusten is te onrustig. Hij moet wel rusten, moet zo goed mogelijk in zijn vel zitten voor behandelingen. Als hij belt dat je moet komen nog even checken bij Fanny want we moeten hem echt in de gaten houden.
Hij wil elke dag een ander overhemd aantrekken schrijft ie, want hij heeft er zoveel van Roland gekregen toen die af was gevallen dat hij gaat kijken hoeveel dagen hij een ander shirt aan kan trekken. Haha, het moet je maar bezig houden dat soort flauwekul. Ook dat mama niet te snel een oude weduwe mag worden want er zijn meer goede kerels dan kerken zegt ie. Nou ik denk dat mama het na papa wel gehad heeft met mannen ;-)

Morgenochtend 8.15 uur bronchoscopie, 8.45 uur CT scan en 's middags weer Tilburg, het wordt weer een enerverende dag.

14 opmerkingen:

Hans Prinsen zei

Veel succes vandaag opa. Mama zegt dat het een zware dag wordt en dat u een grote jongen moet zijn, haha. We hebben een kaarsje aangestoken. En ik ga goed op school werken voor u!
Dikke kus, Tommy

Lars zei

Lieve Ome Hans,

Sterkte met de tweede dag van bestralingen. Hopeljk heeft het de gewenste effecten voor de komende periode. Ilse en ik hebben zondag maar een extra biertje gedronken om de Prinsen traditie in ere te houden met carnaval. Bel je me even als ik je een tientje afhandig kan maken met hoogjassen?

Je Petekindje

Natasja Korevaar zei

Lieve Hans,

Gisteren bij mama (Betty!) geweest en gehoord van jouw ziek zijn. Vandaag jouw blog bekeken en gelezen.

Hopelijk heb je niet al te veel gedronken met carnaval en ben je in staat dit berichtje te lezen.

Naar mama en Ed stuur je altijd wel een kaartje met flauwekul als zij ziek zijn, maar in dit geval vind ik dat toch wel moeilijk. Wij weten hier als geen ander wat het met je doet als het je overkomt.

We weten ook hoe fijn het dat is als mensen iets van zich laten horen. Een mailtje, een kaartje, bezoekje of telefoontje. Bij deze dus.

Zoals wij je kennen (voornamelijk uit de verhalen van moeders en af en toe een verdwaalde verjaardag!) ben je een vechter, houdt de humor je op de been en zal je het iedereen knap lastig kunnen maken. Vooral doen zou ik zeggen.

Hans, we wensen jou, Fanny en de (klein)kinderen heel veel sterkte met alles wat jullie moeten ondergaan.

Veel liefs, een dikke kus en hartelijke groeten van,

Jan en Natasja

Bram van Andel zei

Hallo Hans,

Ik wist dat je zieker was dan normaal, maar dat het zo met je gesteld was had niemand kunnen bedenken. Hou je taai en ik wens jou , Fanny en je kinderen veel sterkte in deze onzekere tijd.
Ik kom binnenkort bij je langs om even met je "bij te buurten" zoals ze in Brabant zeggen.
Groeten, je computerondersteuner Bram

Hans Prinsen zei

Lieve vader van Babs, lieve Hans,

Babs stond van de week op mijn voicemail met het bericht dat het niet goed met je gaat. Haar stem klonk heel verdrietig, dus ik besloot meteen naar het opgegeven weblog te gaan. Heb alles inmiddels gelezen; wat zul jij en iedereen om je heen geschrokken zijn. Zo leef je je leven en van het ene op het andere moment is alles anders. Blijf iedere dag nemen zoals hij komt en kijk aan het einde van iedere dag wat de mooie, speciale, bijzondere en warme momenten zijn geweest. Ik weet zeker dat je veel liefde van je familie en alle andere dierbaren om je heen krijgt. Ik stuur je in ieder geval veel kracht en zal iedere dag aan je denken.Groetjes van Coco, vriendin van Babs

Anoniem zei

he opa hoe gaat het nu met u met gaat het goed zeker na de overwinning van AJAX tegen FEYENOORD 3-0 wat een top uitslag maar hoe ging het met de bestralingen vanavond moet ik voetbaen ik ga proberen doelpunten voor u te maken
veel liefs

DAVID (u grote kleizoon)

william zei

toch maar us efkus geprobeerd of ik dit als ouwe bok ook kan!!zo vlug as ut kan kom ik je nog wat schuppe vrouwen aansmeren,as ge doar tuminste zin in hed,andersd ouwehoeren we wel een potje samen

Machiel zei

Zo zo Hans ...

En natuurlijk Fanny en de (klein)kinderen. Ongelooflijk dit nieuws te vernemen.
Ik heb van Ma e.e.a. vernomen en van Ardien dit blogger.com doorgekregen en ben geschokt en verbaasd over wat ik allemaal lees.
Marcus vroeg "over wie gaat dit allemaal?" ik heb gerefereerd naar de buurman van oma waar hij afgelopen zomer het gras heeft gemaaid!
Wat me opvalt is de leuke (fam)foto's en verhaaltjes. Zo zie je maar hoe je met deze site nog kan communiceren.

Groeten en het beste,
Machiel, Nancy & Marcus

Hans Prinsen zei

Lieve pap,
Ik zit nu bij mijn vriend Can die aan het zorgen is dat die donkere uitgroei eruit gaat zodat ik beter op foto's sta ;-)
Kan dus nog even niet de berichten van vandaag erop zetten maar doe ik straks thuis nog even. Hoorde van Roland dat je er goed uitzag en dat hij een brief mee heeft genomen wat je op je blog wil vanavond. Ik ben weer benieuwd wat je allemaal te vertellen hebt. Vast weer lekkere onzin.
Je krijgt alle liefs van Can en ook namens hem de hoop dat je er nog lang bent. Kus B

Slurf zei

Joost Prinsen zei: Godverdomme, wat hoor ik nou van mijn neef. Ik heb hem in geen tijden gezien maar nooit iets anders dan hartelijkheid ontvangen van de man. Ouwe verbouwer. Hij had er één achter de rug en de volgende zat al in zijn binnenzak. Had aannemer moeten worden. He Hans en Fanny, zet je schrap in deze klotetijd. Ben in gedachte bij jullie en bij het Vlijmense, Joost

Anoniem zei

"ZE HOUDEN VAN MIJ", ze bellen nu vaak dus ze houden van mij,ze maken zich zorgen dus ze houden van mij, ze voelen zich onmachtig dus ze houden van mij,ze willen dichtbij mij zijn dus ze houden van mij.
Ze bellen en schrijven en proberen me te spreken dus ze houden van mij.
Vandaag? nee al heel lang , raar dat ik het nu pas zie maar ik zie het nu,dat is mooi

Roland

Anoniem zei

Lieve Hans en Fanny, heb al twee keer iets naar jullie verzonden, maar waarschijnlijk niet aangekomen, (ben niet echt blond, maar toch! geen computerfreak) Hopenlijk ben je goed door de onderzoeken gekomen, weet dat die niet prettig zijn. Ben iedere dag met je in de weer zelfs vannacht, kon weer eens niet slapen en dan ga je toch malen. Volg iedere dag je side en vindt het een fantastisch idee van je dochter. Wat zijn ze lief voor je. Je hoort wel weer van ons, neem er maar een extra vandaag. Liefs Ed en Betty

Anoniem zei

Lieve vader van Babs,
Nou, dit is dus echt zoiets van tja, wat moet ik hier nou op zeggen... Maar ja, altijd beter iets dan niets. Ik vind het heel heel erg dat u zo ziek blijkt te zijn. Voor uzelf, maar ook voor alle mensen die zo zielsveel van u houden, en dat zijn er veel. Dat Babs zo verdrietig is...terwijl ze juist altijd zo lief voor mij is.
Het leven valt niet te begrijpen, en verbaast steeds weer. Ik denk veel aan jullie. Geniet zover het kan elke seconde van elkaar. Heel veel liefs,
Gabrielle

Anoniem zei

I’ve been into blogging for quite some time and this is definitely a great post.Cheers!

nolvadex