donderdag 21 februari 2008

Geen chemo meer .....

Beste allemaal,
Helaas vandaag geen goede berichten en geen vrolijkheid. Papa zijn gezondheidssituatie is momenteel dusdanig slecht dat men niet meer met chemokuren wil starten. Dat vergt te veel van hem. Mocht hij wonder boven wonder volgende week in een betere gezondheidssituatie verkeren dan kunnen we het alsnog proberen maar nu willen ze er niet mee aan de slag of wij het nou willen of niet. Klote nieuws dus. Om even vooral ook mama wat rust te geven gaan ze morgen naar Uitdam dus schrik niet als ze niet bereikbaar zijn en mocht je vandaag wat meer willen weten bel dan Annette 06 54387137 of Babs 06 53772771. Blijf alsjeblieft berichten plaatsen, we lezen ze voor aan papa en ze zijn voor ons allemaal een grote steun!

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve ome Hans, tante Fanny, Babs en Annette.

ik vind het allemaal echt zo vervelend voor jullie. het is een beetje hetzelfde als mijn opa, maar voor jullie is het natuurlijk allemaal veel meer geregel.
ik wens jullie echt super veel sterkte. en ik kom nog wel een keertje met papa mee.

Liefs
kus,
Sophie

Anoniem zei

Hans, weet je nog? over plagen? tweede helft 1979 en het jaar 1980? Jij had Peter, John en nog iemand in je hotel en jij dacht, die kunnen mooi helpen met mijn verbouwing ! Kwamen die mannen moe van hun werk, dachten dan lekker te eten bij jou, maar niks hoor, je lijfspreuk was, eerst werken, dan vreten ! Verder heel veel sterkte.

Anoniem zei

Lieve Hans, Fanny en (klein)kinderen,

Zojuist het bericht gelezen dat chemo op dit moment geen optie is, gezien de zwakte van het gestel.
Eerlijk gezegd weet ik eigenlijk niet zo goed hoe ik daar op moet reageren. Echter, helemaal niets laten horen kon ik ook niet.

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik ontzettend met jullie meeleef en dat jullie vaak in mijn gedachten zijn.

Ik hoop echt dat het volgende week beter gaat en dat er toch nog gestart kan worden met chemo.

Wat jullie vakantie betreft:
Wie zijn wij (lees mensen) om jullie die af te raden. Ik zou zeggen ga ervoor als je gezondheid het toelaat. Gezien het ziektebeeld is het wellicht het laatste wat jullie met elkaar kunnen ondernemen. Doen dus! en genieten van elke dag, elk uur, elke minuut en elke seconde.

Ik (en Jan uiteraard ook) wens jullie nogmaals heel veel sterkte.
Een dikke kus en knuffel,

Natasja

Ilse zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ilse zei

Godverdegodverdegodver

Angele (heb helaas geen bijnaam..) zei

Lieve ome Hans, tante Fanny en lieve meiden,
Jeminee zeg, Lars komt net thuis met het slechte nieuws van vanmiddag. Tja, wat kun je ermee... Ik blijf dagelijks ook goed op de hoogte van jullie wel en wee via mijn schone moeder. Wil jullie graag laten weten dat ik enorm mee leef en veel aan je denk. Sterkte en kracht gewenst en hoop dat jullie een goed weekend in Uitdam hebben. Dikke kus, Angele

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Kunnen we niet even stoppen met zoeken naar water op Mars en eerst zorgen dat zoiets kleins en overzichtelijk dichtbij als een mensenlichaam gezond blijft tot je negentigste?

Wat een ontzettend klote nieuws en wat gaat het ongelofelijk snel!
Zelfs als je iedere dag op de hoogte blijft is het niet bij te houden.

Ik hoop dat jullie een leuke dag in Uitdam hebben gehad en dat je nog momenten hebt van puur genieten, zonder pijn en vermoeidheid. Als papa weer eens op z'n praatstoel klimt over 'De Prins' of 'Hans Prinsen' waar alles altijd beter is en waar hij alles al eens gezien, geproefd en meegemaakt heeft dan zetten we het verhaal ongecensureerd (dus inclusief de vele GVD's) op je blog.

Diane de Vaan

Lars zei

Ome,

Ik vrees dat je nu echt aan de laatste fase van het leven bent begonnen. Het geeft zo'n enorm dubbel gevoel dat, aan de ene kant ik juist heel blij ben met mijn aanstaande zoon of dochter, aan de andere kant dat ik het onvoorstelbaar vind dat iemand die me heel dierbaar is er straks niet meer is. Ik kan alleen maar hopen dat je de resterende tijd door kunt brengen met de mensen van wie je houd en dat de film van het leven aan je voorbij gaat met leuke en positieve herinneringen aan het verleden. "Waarom zijn wij hier op aarde" We kunnen al van geluk spreken dat we uberhaupt op aarde zijn, bij de minste of geringste tegenslag zouden we er al niet zijn. De taak die je mee hebt gekregen heb je met verve volbracht. Je bent verantwoordelijk geweest voor 2 prachtige dochters en 5 geweldige kleinkinderen. Ook heb je er mede voor gezorgd dat je petekind op de juiste plek terecht is gekomen en heb je een geweldig "dorpscafe" in vlijmen tot bloei laten komen. Je betrokkenheid bij andere mensen is ook een van de vele positieve dingen die je bijgedragen hebt. Dit zijn allemaal zaken waar je heel trots op mag zijn. Je kunt terug kijken op een geslaagde missie. Maak er nog wat van in deze laatste fase en hopelijk kun je me nog wat adviezen geven zodat ik mijn missie ook kan voortzetten.

Liefs Lakkie

Anoniem zei

Lieve allemaal

Dit is echt "KUT", (gij zijt een echte dame zal Hans wel zeggen, met zulk taalgebruik), maar ik kom dan ook van boven het riool, de stad waar ze dwars door de deuren schieten. Wat gaat het allemaal snel, maar Hans blijf knokken, kom je bed uit en blijf a.u.b. goed eten, wie weet komt er dan volgende week een beter bericht.
Hoop dat jullie ondanks alles een fijn weekeinde hebben bij Babs en familie, Fanny geniet ervan en laat je maar lekker verwennen.
Hopenlijk tot volgende week.
Heel veel liefs van Betty

Anoniem zei

Lieve Ome Hans,

Hier een berichtje van Marjon.

Helaas blijkt het monster sneller zijn werk te doen dan gehoopt en verwacht, wat ontzettend *&(*%&#&*. Geniet vooral van je lieve gezin en spreek de dingen uit die altijd voor jezelf gehouden hebt. Graag kom ik binnenkort even langs. Dikke kus voor Ome Hans en een knuffel voor het hele gezin!

Anoniem zei

Lieve ome Hans,

Zit hier een enorme partij de huilen achter mijn computer. Alle scheldwoorden van de hele wereld komen voorbij, 2 pakken zakdoeken liggen al in de prullenbak.
Woorden heb ik er gewoon niet voor.


Ik denk aan jou en natuurlijk ook aan tante Fanny. Hele dikke kus met dikke tranen.

Isa Bella

Bram van Andel zei

Hallo Hans, Fannie, Babs en Anette,

Ik ben wel geen familie maar volg toch met smart de ontwikkelingen m.b.t. Hans zijn ziek zijn. Uit de vele reacties die ik lees kun je lezen dat jullie veel "echte vrienden" hebben die met jullie meeleven.
Ik vind in deze een kort gedicht van Toon Hermans wel op zijn plaats.

Vriend,

Je hebt iemand nodig, stil en oprecht, die als het erop aan komt, voor je bidt of voor je vecht.
Pas als je iemand hebt die met je lacht en met je groent, dan pas kun je zeggen: Ik heb een VRIEND.

P.S.

Hans.....laat je er niet onder krijgen. Ik hoop van harte dat je weer voldoende energie bijeen kunt vergaren om weer verder te kunnen gaan met de Chemo.

Bram van Andel

Hans Prinsen zei

Lieve Hans en Fanny, Anette, Babs en aanhang.

Wat een klote bericht. Wij weten niet wat we hierop moeten zeggen.
Misschien gaat het volgende week een beetje beter zodat ze toch nog met de chemo kunnen beginnen. We hopen dat jullie een fijn weekend in Uitdam hebben. Heel veel sterkte. Wim en Jeanne

Anoniem zei

hallo heele heele heele lieve ome hans,

ik heb de foto van ons samen,die hier op de site staat gekopieƫrd en in een foto lijstje naast mijn bed gezet.
nog 46 dagen voor u verjaardag maar ik hoop dat je er 2 maart bent op het feest van oma

xxxxx noor


p.s. ik heb bij een vriendin leren breien

Anoniem zei

Lieve Hans en Fanny, kinderen en kleinkinderen
met schrik lees ik het onheilspellende bericht, dat het erg bergafwaarts gaat. Dat een ziekte je er zo onderdoor kan krijgen is niet te bevatten. Samen knokken lijkt onbegonnen werk. Hopenlijk krijgen jullie nog een paar fijne momenten om van te genieten en dat die rot ziekte niet alleen je leven regeert. Nu merk je pas hoe fijn het is een hechte familie en vrienden te hebben. Als ik al die reacties lees, denk ik dat je je stempel duidelijk hebt gezet op deze aarde.
Koos en ik wilden jullie graag nog een keer bezoeken, maar zoals ik het lees, kan je het niet of nauwelijks meer opbrengen, al die visites te ontvangen.
Wel zijn we hel erg in gedachten bij jullie allen en wensen je heel veel kracht in deze ongelijke strijd.
Liefs Koos en Gea

Anoniem zei

Lieve ome hans,

ik vind het niet leuk dat je zo ziek bent. Mama zei dat als het moest zij wel jou bips ging wassen maar dat kan niet want zij heeft ook een dikke kont en dat wil je niet

liefs Sam

Anoniem zei

Verdrietig lees ik het blog en de reacties...
Het leven is niet eerlijk, en dat maakt me boos!!!!!!!!!!
Wat zouden we vreselijk graag iets doen om deze afschuwelijke ziekte de baas te worden....en je nog langer bij ons te houden.
Papa en mama gaan morgen terug naar huis. Bij het afscheid dat dichter bij komt denken we veel aan je maar bij ons is het afscheid niet for ever.. (alhoewel je dat niet 100% kunt weten..je weet nooit wat er boven je hoofd hangt, dat hebben we nu ook bij jou gezien)
liefs Jeannette

henke zei

Lieve hans en fanny,
nu dit, altijd genoten van jullie, veel liefs
henke en jack spoorenberg