vrijdag 22 februari 2008

Aangekomen in Uitdam


De reis ging voorspoedig, geen file naar boven de riolen. Aangekomen lekker een koude pils en twee haringen. Want die zijn hier toch echt lekkerder, dat moet zelfs papa toegeven. Na 2 biertjes en de haringen toch wel moe dus even op de bank. Van de jongens moest er een foto genomen worden van opa op een Ajax kussen. Dat was natuurlijk lachen dat hij daar op lag als PSV fan. Na het slaapje nog lekker heilbot in verse tomatensaus en sla gegeven, veel gegeten dus da's mooi.
Waar papa niet over uit kan is het hoogtepunt van vandaag, 17 reacties op de weblog wat geweldig, dank allemaal! We moeten adverteerders gaan zoeken, kunnen we er qua aantal bezoekers nog geld gaan vangen. Nu moe dus zo met Roland en Babs naar het hotel waar hij met mama nog gezellig wil verblijven. Morgenochtend mama in de PC Hooftstraat lekker shoppen met Roland en Babs onder aanwijzing van papa proberen de mol uit de tuin te jagen. De jongens spelen in de rolstoel Tarzan en eten te veel paaseitjes want dat mag van opa. We zijn blij dat hij hier is en genieten!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hou vol meneer Prinsen!!

Nog 46 dagen en dan zijn we weer jarig! =D

Super veel Sterkte & Liefs

Anna

Anoniem zei

Hallo lieve Hans,

Aangezien we op Ajax dit seizoen geen geld meer hoeven te zetten!, zet ik graag (als adverteerder!) mijn geld op jou als ik wist dat dat je zou helpen. Helaas is dit niet het geval, maar de gedachte is natuurlijk leuk.

Geniet ervan en Fanny....leef je uit in de PC!

Prettig weekeinde voor jullie allen.

Liefs, Natasja.

loek zei

Leuke oom Hans
Als tegen prestatie van die familie leden van boven de riool kan ik je bij mij op een PSV kussen laten slapen en zelfs onder een PSV dekbed. Ik hoop wel dat het een sportieve wedstrijd blijft tussen mijn kleine achterneefjes in Uitdam.Misschien is het een optie om de slaapspullen bij u in huis op te slaan, dan kunnen de kleinkinderen het samen met opa proberen.Hopelijk is dit voor beide partijen rustgevend.
Daarnaast oom Hans hou vol dat probeerd AJAX ook en dan zul je zien komen jullie beide nog een heel eind in de Competitie.
Winnen kun je toch niet.
MAAR HOU VOL!!!!!
groeten en medeleven van Loek

Bart Riet zei

Hallo Hans,Ik kan mijn niet voorstellen dat ik de eerste jaren,bang van jou was,later heb ik je leren kennen,als een toffe vent,Riet.fijn weekend in UItdam voor heel de familie.groetjes Bart Riet.

Bart Riet zei

Hallo Hans,Ik kan mijn niet voorstellen dat ik de eerste jaren,bang van jou was,later heb ik je leren kennen,als een toffe vent,Riet.fijn weekend in UItdam voor heel de familie.groetjes Bart Riet.