woensdag 20 februari 2008

Rustdag


Vandaag een rustdag genomen. Naar zijn gevoel wel 23 uur in bed gelegen en goed geslapen. Wel nog even Annette, Mijke en Frederike op bezoek gehad en Roland met Limburgse vlaai. Julia en Hein hebben hun ziel en zaligheid ingezet om samen met Jan de Vaan de tuin mooi te maken. Heerlijk om naar te kijken. Zoals ook alle kaarten die we krijgen en zorgvuldig opgesteld staan in de kamer. Dankbaar voor alle mooie berichten ook vandaag weer, en alle mooie kaarten!

Tweede thema: Plagen
Plagen is een grote hobby van Hans. Veel kinderen zijn enorm bang gemaakt met van alles. Als dochters zijn wij natuurlijk niet ontzien. Als straf kregen wij diepzeeduiken. Hij kon het altijd heel fijntjes beschrijven: "Als we deze zomer in Frankrijk zijn, dan zwemmen we tot waar jij niet meer kan staan, dan duw ik je onder water, ga op je schouders staan en duw je nog wat dieper." Het gevolg was dat als papa ontwaakte van zijn stranddutje en de zee in dreigde te komen, wij als kinderen gillend het strand op rende, doodsbang. Ook schepte hij er genoegen in om een emmer water over je heen te gooien als je in de tuin lag te zonnen, maar liever nog stak hij een rotje aan en gooide dat onder je ligbed. Ook Francois, ex kok van Hotel Prinsen gaf een mooi voorbeeld van al dat plagen. We zijn op zoek naar nog meer mooie voorbeelden! Dus klik op reacties en stuur hem (zet de knop op anoniem en het moet lukken!)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

"VERTEL ME WIE IK BEN" , mijn hele leven ben ik bezig geweest om me druk te maken wat anderen van me vinden.
Ik riep wel dat het me niet interesseerde, maar ieder mens is er mee bezig,mijn buitenkant kon niet verhullen wat mijn hart wilde doen.
En zelfs als ik het wil blijven verhullen komt nu alles uit.
Want als het "pantser valt" komt de waarheid naar boven.
Mooi om te zien dat mensen voelen, begrijpen ,houden en waarderen.
Ik had het altijd zo bedoeld , maar om het ook zo te zeggen ging me net te ver.
Daarvoor was ik te trots, zij doen het nu wel.
Wat ontzettend mooi!!

Roland

Ilse zei

Plagen:

Op zondag in het hotel altijd binnen komen als we net aan de koffie zaten met het nodige commentaar natuurlijk, betaal ik jullie hiervoor!!! vervolgens argeloos een briefje van honderd gulden laten vallen en net op het moment dat je dacht hij heeft het niet gezien, gauw dat briefje pakken en dan vol met zijn voet op je hand staan. "dacht je nou echt dat ik het laten vallen".

Ook was het heel eng in de kelder beneden bij de herberg en werd je opgesloten onder het mom van ga even beneden voor mij een flesje limonade halen.

Hou vol
kus Ilse