donderdag 28 februari 2008

Hyper de hyper


Toch eens even met de longarts morgen weer praten over papa zijn hyper de hyper aanvallen. Lekker fel en druk is hij dan. Vandaag wel input gekregen. Toch even censureren over een 'rollende wind'. Laten we het er maar op houden dat die buiten waaide. Vanochtend was hij extra geld aan het bieden aan de verzorgster die hij zo fijn vindt Josine. Dus gaat lekker met hem. Goed geslapen 08.00 uur pas wakker. Soms zijn pillen wel lekker ondanks dat papa het gevoel heeft dat hij hele dag niks anders doet dan pillen nemen. Geniet volop van de mooie tuin en de mooie gevulde potten van Julia en Hein. En van de mooie foto's die speciaal vergroot zijn op zijn verzoek. Na gisteren bezoek gehad te hebben uit het oosten die alleen maar om water vroeg terwijl hij wat gratis had kunnen krijgen vandaag weer wat vrienden op bezoek gehad. Erg gezellig wel weer heel erg moe, maar wat is daar nieuw aan. Met Julia ideeen over een te organiseren golftoernooi doorgenomen.
Nog 40 dagen voor zijn verjaardag. Dat gaat lukken!
(foto op verzoek; huwelijk Babs en Roland 21 december 2007, een maand voor het slechte bericht, trots en gelukkig naast elkaar)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve mensen, wat zou ik jullie graag foto's bezorgen, maar helaas. Al hadden we zovéél geweldige feesten in het hotel, perfect verzorgd door Hans, de baas zélf staat nergens op. Hans zit in mijn hart en zal daar m'n verdere leven blijven. Veel sterkte en liefs, L.

Suzanne Antonisse zei

Beste meneer Prinsen, ik heb vorige week vernomen van Alice en francois dat u ziek bent. Overbodig om te zeggen, maar ben enorm geschrokken.Ook heb ik de afgelopen week uw site meerdere malen bezocht en ben dan ook op de hoogte, nu pas reageer ik, omdat zoals u nog wel zult weten, ik een flinke babbel heb, maar iets op "papier"zetten nogal moeilijk vindt.Het is trouwens een fantastisch idee om op deze manier iedereen op de hoogte te houden hoe het met u gaat.Uw vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie omringen u, zie en lees ik en daarom wil ik u zeggen, probeer daar van te genieten, het is zo bijzonder en speciaal.Ik wens u en uw vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe.Vaak worden de familieleden een beetje vergeten, maar door ervaring weet ik dat ook de naasten die rotziekte beleven, niet aan den lijve, maar aan die ellendige zijlijn, waar je zo machteloos staat. Nogmaals, heel veel sterkte en tot het volgende bericht, Suzanne Antonisse

Hans Prinsen zei

Mam, pap, ik blijf een dagje langer thuis. Ik kom pas zaterdag naar Vlijmen. Dat zeg je dan, in de veronderstelling dat je een leuke vakantiedag (want het is in het Noorden nu vakantie) met ze gaat doorbrengen. Even tijd voor de kinderen maken en even uitrusten na zorgen en werken. Maar daar zit je dan op vrijdagochtend, te staren over het zonnige water. Niets liever willen dan nu naar Vlijmen rijden. Maar dat doe ik niet, ik ga in de tuin werken. Zonder mijn papa, zonder zijn aanwijzingen welke bomen ik nou wel en niet mag snoeien. Da's verdrietig maar ik ga gewoon mijn 3 jongens trainen om in de tuin te werken, dan hoef ik het niet alleen te doen in de toekomst ;-)
Ik zal ze eens effe drillen hier. Heeft bij mij ook gewerkt. He luie donders voor die TV vandaan en naar buiten!

Natasja Korevaar zei

Lieve Hans, Fanny en (klein)kinderen,

Zo te lezen gaat alles veel met vallen en opstaan. Nu hoort dit er trouwens ook wel een beetje bij als je wat ouder bent, maar toch, je zit er niet op te wachten.

Ook hier weer een enerverend weekje achter de rug. Ed voor de verandering weer eens liggen stuiteren in zijn ziekenhuisbedje (1 nachtje gelukkig maar) en Amber gisteren van haar paardje gekukeld. Ligt nu boven met een lichte hersenschudding een dikke neus en veel beurse plekken.

Maar goed, even wat anders. Ik begrijp uit de berichten dat het ook deze week nogal moeizaam gaat en dat er ook nu geen chemo aan te pas zal komen. Het spijt me dit te moeten vernemen. Je blijft toch hopen dat het wat beter zal gaan.

Gelukkig is er aan aandacht nog steeds geen gebrek, maar pak alsjeblieft je rust. Het is fijn om in een tijd als deze te merken wie je echte vrienden en kennissen zijn, maar er gaat niets boven je eigen gezin.

Hopelijk heb je vandaag weer een wat minder moeie dag en heb je veel zonnetjes in huis om je heen. Buiten is die namelijk ver te zoeken!

Heel veel liefs, dikke kus en knuffel,

Natasja en fam.

Anoniem zei

Hoi Hans en Fanny, even een berichtje uit Gorinchem. Fanny, ik had jou vorige week gezegd dat ik deze week zou bellen om langs (lees aan )te komen maar het was weer foute boel met Ed. Gisteren uit het ziekenhuis gekomen, hij had een hele zware aanval, weer cardioversie gehad en deze keer 3 maal en het lukte niet om hem weer in het ritme te krijgen dan nog maar een flinke spuit erachteraan en ja hoor toen was hij er weer. Moet nu even rustig aan doen. Zal proberen volgende week te bellen voor een afspraak.
Mooie foto van de bruid en natuurlijk haar vader. Hans de tijd gaat misschien wel te snel voor je, maar je verjaardag komt steeds dichterbij en die ga jij gewoon halen!!! Verder wens ik jullie weer een heel fijn weekeinde met elkaar en genietse maar weer. Liefs van Ed en Betty

Anoniem zei

"MOE", ik ben moe,zo moe.
Alles kost me moeite .
Het lijkt wel of de vermoeidheid steeds weer toeneemt.
Steeds een stukje afsnoept,steeds de dagen korter maakt.
Maar als ik moe ben denk ik na, weet ik weer wat ik ga doen als ik wakker ben.
Dus ik moet wakker blijven om te zien en te voelen.
Alles opzuigen, alles tot me nemen
Pas dan mag ik heel moe zijn.
Dan ben ik moe maar ook gerust.
Dan mag ik heel lang slapen,maar nu nog niet!!

Roland

Anoniem zei

Pas maar op dat hij niet met schoenen gaat gooien als er een wijkpleeg komt die hij niet leuk vindt!!! Was zijn schoonmoeder ook zo goed in. Dus mensen...jullie zijn gewaarschuwd....oma had kleine voetjes zoals alle vrouwen bij de "Van Opdorpjes" maar oom Hans.....

groetjes en liefs vanuit het Zeeuwse.

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Als vriendin van uw nichtje Ilse en Isabella bent u voor mij echt Ome Hans en Tante Fanny.
Zo spraken we altijd over U en het was ook of dat ik U heel goed ken.
Ik hoop dat U samen de kracht vindt om nog te kunnen genieten van de mooie dingen om U heen. Maar volgens mij moet dat lukken met van die kanjers om U heen.
Ik hoor U nu denken: Die meid heeft makkelijk praten en dan hebt U nog gelijk ook.
Heel veel sterkte de komende tijd en dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ciel van der Voort