woensdag 27 februari 2008

Wakker worden en denken, ik leef nog


Toch nog input gekregen vanuit Vlijmen maar dit keer door Annette want papa is te moe. Annette en Maarten hebben vandaag bed opgehoogd en weer allerlei apparatuur bijgehaald. Maarten is naast Ad de tweede vaste kok voor papa en mama. Super!
Papa is zo mega moe. Als Loek komt om 20.30 wil hij eerst nog even kletsen. Dan praat ie zoveel dat ie te moe is om de kracht te vinden om de marathon naar boven te starten. Dus eerst recht op zitten, twee minuten rust, in de rolstoel hijsen, twee minuten rust, naar de onderkant van de trap rijden, twee minuten rust, uit de rolstoel, twee minuten rust, de trap op gedragen worden, bovenaan de trap vijf minuten rust. Dan ploft ie in bed en is moe moe moe.
Loek zegt onderaan de trap, 'denk eraan ome, oe hoofd omhoog'. Dat zegt ie zodat papa er aan denkt goed te blijven ademen. Soms moet ie vreselijk hoesten halverwege op de trap.

Wel bezoek gehad, vanochtend zijn lieve voormalige secretaresse en vanmiddag Jantje Vergif die helemaal uit Borne was komen rijden op verzoek van papa. Zo wordt de wachtlijst van bezoekers weer wat korter. We hebben nog maar 2 foto's ontvangen dus nogmaals de oproep om foto's te sturen van Hans (naar babs.prinsen@deamsterdamseschool.nl). Dat zouden we nog wel leuk vinden.
Verder bidden we voor een mooie nachtrust en wenst Tommy voor opa dat hij niet naar het ziekenhuis moet en wenst Julian opa een heftruck toe (da's handig om naar boven te komen) en moet Frederikje heel erg lachen om opa zijn poepstoel. En Mijke, die oefent een mooi piano nummer voor opa. En zo hebben we toch weer een berichtje vandaag. (foto juli 2007 Lucca, plagen kleinkinderen)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

kom net terug van mijn nachtdienst..effe vlug op het blog kijken.
Het is een dagelijks ritueel, soms wel meerdere keren per dag.
Probeer op de hoogte te blijven, ook op afstand.
Helaas heb ik maar 2 of 3 foto's, want zo vaak hebben we elkaar niet gezien de afgelopen jaren. De foto's zijn onderweg naar Rosmalen waarschijnlijk zelfs al aangekomen.
Goed idee, succes en ben benieuwd naar het resultaat
liefs en wens jullie een niet zo'n "moeie" dag
Jeannette

Anoniem zei

he opa hoe gaat het nou met uw met mij gaat het goed ik ben gister terug gekomen van voetbalkamp heb weining geslapen maar was wel erg leuk en een heft uw nog veel kaarten gehad en andere dingen
ik heb gehoord dat het slecht met uw gaat
groetjes van DAVID u kleinzoon die altijd uw kleinzoon is

Anoniem zei

"EEN LACH", ik ben zo triest dat ik niet meer lach terwijl ik dat altijd elke dag deed.
ik lachte veel,nu niet meer, er valt niets te lachen.
Het lachen valt me nu zwaar,ik weet niet eens meer wanneer ik nog gelachen heb.
Oh, ja gisteren toen ik wolkje zag,en ook even toen de familie binnenkwam en nog een paar keer vandaag!!
He ik lach toch nog even af en toe.
Even op letten vandaag,er valt soms nog wat te lachen en dat ook nog elke dag

Roland

angele zei

Lieve allemaal,

Ik heb vanmorgen de foto's van zondag opgehaald. Zijn wel mooi hoor. Helaas kan ik ze niet mailen, hier in Maliskamp is geen e-mail verkeer mogelijk, we zijn zowat van de buitenwereld afgesloten, het lukt kpn nog net om een internetaansluiting aan te maken maar het verzenden van foto's via outlook (never heard off..) tam tam doet t gelukkig nog wel. Ben blij dat ik een reactie op dit web kan plaatsen. Dus ik doe de foto's gewoon ouderwets in n envelopje bij jullie in de bus morgen. Ik ga proberen of het via de pc van Herman wel lukt, hoop niet dat ie te veel virussen krijgt want dan krijg ik met mijn schone vader van doen. Wens jullie het allerbeste! Dikke kussen, Angele