woensdag 20 februari 2008

Weer een dag met vrienden


Dinsdag was een te drukke dag maar hij wilde het perse. 's Middags met mama en Julia ontzettend verwent bij vrienden met een uitgebreide lunch. Handig want hadden ze gelijk warm gegeten. Bij thuiskomst zo moe dat ie niet meer de trap op kon komen, eerst even rusten toen toch naar boven en 5 uur slapen. Daarna weer even wat eten, pillen nemen en naar de DAS (Dinsdagavond Soos). Waarschijnlijk zijn laatste keer en dan kon hij toch nog iedereen zien. Annette heeft hem gebracht en terug thuis lijkt de trap op de beklimming van de Himalaya. In delen redt hij het net en wil dan alleen maar zo snel mogelijk in bed en niet meer praten. Slapen gaat hij doen en ook vandaag de hele dag. Even uitrusten want 2 dingen op een dag kan gewoon echt niet meer. We hopen nog steeds dat de verhoging van de dosis pillen zijn situatie iets verbetert maar wachten nog af. Moeten vandaag eigenlijk de vakantie boeken maar wachten even tot de uitslag donderdag. Wel is de traplift besteld en zijn we druk bezig samen met nicht Ilse om een leuke verpleegster te zoeken, goedverzorgd en zonder dikke kont ;-)
(foto DAS 19 febr)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Hans en Fanny en allemaal.

Hoop dat jullie morgen een uitslag krijgen waar nog wat mee kan. Het zou fantastisch zijn als jullie met elkaar nog een vakantie kunnen ondernemen, alleen de warmte zal
hem al goed doen. Babs een beetje boos zijn mag best, maar het zal wel een gevoel van machteloosheid zijn als je je vader zo ziet en weet dat hij nog zoveel wil doen. Wij hopen dan ook dat jullie de tijd krijgen waar je om vroeg.
Morgen heel veel sterkte en je hoort ons weer. Liefs van Ed en Betty

Bart Riet zei

Hallo Hans,wij bewonderen jou wat ben jij een kanjer,naar de golfbaan naar de soost,hopelijk nog op vacantie,knap hoor.vele groetjes Bart Riet.

ofijean zei

zal ik komen??? heb wel een dikke kont maar ben wel heeeel errugg leuk
liefs Jeannette

ps. heb ook nog zussen in de aanbieding die er ook wat van kunnen

Anoniem zei

Qua billen of qua verpleging je zussen? Lijkt me een beetje ver rijden maar als we niemand kunnen vinden bellen we hoor!! B.

Marjoleine zei

Ben zeker beschikbaar voor hand- en spandiensten. Er is alleen
wel net 10 kg af hoor.

Kan ook goed taarten maken,
dus wie nog in de breedte wil groeien...
Heb alleen niets met kersen
op sap.Daar had oom Hans altijd rare verhalen over als we kwamen logeren... Bbrrrr

Knuffel voor iedereen, Marjoleine