dinsdag 26 februari 2008

Verzoeknummers

Het was vandaag een te vermoeiende dag. Te veel onverwachte, onaangekondigde visite waardoor papa aan het eind compleet uitgeput was. Hij vindt het geweldig maar het lijf kan het niet meer aan maar dat laat hij natuurlijk niet zien. Dus hebben wij twee verzoeken voor iedereen. Ten eerste, kom svp niet spontaan langs maar bel even van te voren. Het tweede verzoek is dat we heel graag foto's van Hans willen hebben. Maakt niet uit wat voor foto's (nou ja, niks wat wij liever niet zien ;-). Het liefst wel digitaal. Dan graag sturen naar babs.prinsen@deamsterdamseschool.nl misschien dat we er voor zijn verjaardag iets leuks mee kunnen doen.

Vandaag voor de eerste keer thuiszorg. Geen dikke kont en een perfecte dame, zowel papa als mama waren blij met haar, een wonder! Ad de kok weer heerlijk gekookt, smullen! Na alle onverwachtse visite de geplande visite nog. Petekind Edward met Janine en Marjon kwamen gezellig langs. En daarna nog zo'n geweldige neef namelijk de liftneef. Want Loek is zo ontzettend lief om papa elke avond naar boven te sjouwen tot we de traplift hebben. Dus Loek nog 7 avonden en dan kan je gezien je rugpijn voor altijd aan ons pap denken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve mensen, tja, zoveel bezoek. Dat krijg je er van als je zo populair bent als Hans !! Maar denken jullie voorál aan jezelf. Sámen! Rustig onder elkaar en lief voor elkaar. Je kunt deze tijd niet meer overdoen. Buitenstaanders móéten dit snappen. Sterkte en liefs, L.

Bram van Andel zei

Hallo Hans en Fanny,

heeft die hans het op zijn ouwe dag nog voor elkaar......een persoonlijke "zuster" die aan alle eisen voldoet. Ja..ja....het oog wil ook wat.Ik had nog graag de "presentatie" ervan gezien in Powerpoint.Helaas zal dit niet meer gebeuren.
Wordt een normaal mens al moe van elke dag visite dan moet dit voor Hans en Fanny al helemaal wat zijn. Leuk om te lezen dat hans toch nog probeert te genieten van alles wat hij nog mag meemaken. Zo te lezen is het met zijn "bourgondisch" inslag, nog steeds tiptop in orde, houwen zo.
Ik heb veel respect voor jullie naaste familieleden die zo intens met jullie meeleven en zorgen dat er nog zoveel als mogelijk kan.
TOP.
Ik begrijp dat het ook steeds moeilijker wordt om bij je langs te komen. Ik ben al helemaal aangewezen op de avonduren en dan heb jij Hans....zo je rust nodig.
Sterkte en geniet ervan zolang je het nog kan.

Groeten...Je Computervriend.

Anoniem zei

"MIJN GROOTSTE BEZIT" ; ik heb veel nagestreefd ,veel proberen te realiseren,veel vergaard.
En toch, mijn gezondheid is niet meer mijn grootste bezit.
Ik riep en dacht dat vele jaren als ik het weer eens zwaar had, stiekem hoopte ik dat het wel zou duren.
Mocht niet zo zijn,maar mischien is mijn grootste bezit wel het nu hebben van het besef dat we alles nog kunnen zeggen en dat alles nog gezegd gaat worden.
Dat is hoe raar ook een groots bezit om mee te nemen
Ik weet straks alles wat ik me nog afvroeg.
Dat nemen ze me niet meer af.

Roland