maandag 25 februari 2008

Pfffff wat een maandag


De nacht was redelijk. B. al om 9 uur naar de Albert Heijn. Nog nooit zo vroeg op maandag al boodschappen gedaan. Ach alles is nieuw voor ons. Om 10.00 uur kwam het bed voor in de woonkamer en een looprek. Vooral dat bed zullen de kleinkinderen geweldig vinden. Hij kan aan alle kanten omhoog en omlaag. Jammer dat er geen massage stand op zit. Tante Juul had de plek bepaald dus zetten wij hem daar neer. Na 3x ons kop gestoten te hebben aan te lage lamp bij het bed gelijk Marijn gebeld. Hij was thuis! Geweldig, hij was hier in 10 minuten en heeft weer een wonder verricht, papa kan zonder kopstoten het bed in. Erg dankbaar voor je hulp Marijn. Is goud waard!

Dan om 11.00 uur intake gesprek met thuiszorg. Hoezo pas volgende week beginnen, ben jij gek, morgen. En ja hoor om 14.00 uur kregen we bericht dat we vanaf morgenochtend thuiszorg hebben om papa aan te kleden zodat tante Julia en mama niet ten ondergaan aan een mager wordende Hans.
Dan bezoek uit Goes, Fanny haar broer Albert en Ilse. Fijn even een oud huisarts wat langer in huis. Geheel uitgehoord en even extra aandacht voor mama, ook erg fijn en zeer nodig want wat krijgt die het toch zwaar. Ook de huisarts die in de middag kwam gaf aan dat dit pas het begin is. Weer kilo's extra pillen, drankjes en poedertjes. In elk geval zwaardere slaappillen gekregen, hopelijk helpt dat. Geen bier meer voor 16.00 uur was natuurlijk het grootste discussiepunt van de middag.

Dan nog een pedicure van B. gekregen. Als dochter doe je ook rare dingen hoor als je pa zo ziek is, ik hou helemaal niet van voeten! Maar goed, het was hard nodig. Volgende week een manicuurtje en dan ziet hij er beeldschoon uit.

Dan komt nicht Isa Bella nog langs en kijken we wat juweeltjes en samen even lekker kletsen. Daarna papa goed gegeten, stoomgroenten van Albert Heijn, zie je mam, het kan super makkelijk.

Zo de week is weer begonnen, altijd wat te beleven in huize Prinsen.
(foto Hans en Isa Bella, hij genoot)

6 opmerkingen:

Ilse zei

Lieve allemaal,

Fijn dat de "zorg" voor nu in ieder geval geregeld is. Babs dat van die voeten is familiekwaal, ik heb daar ook helemaal niets mee...

Ome Hans hoe heet die man van die frietkraam uit Haarsteeg ook alweer, heb hem nodig voor feest in de straat.

Zie op de foto dat je er een beetje beter uitziet dat zal wel komen dor alle goede zorgen en een bezoek van mijn zus want met Bella aan de wijn is het altijd fijn.
Lekker slapen en morgen weer een goede dag.

Liefs Ilse

Anoniem zei

Lieve oom Hans,

Een klein kadootje was het . We hebben samen een heel uur alleen met elkaar gedeeld. Dat vond ik echt heel erg fijn (beter als haring eten, (grepku = vlijmens voor -:) )

Een traantje, een lachje, een biertje en wijntje . Een kletsje, een levensles, goede voornemens, beschouwingen, een analyse, en vooral, mijn favoriet heel veel eerlijke antwoorden.

Het gaat niet helemaal niet goed met je lichaam, maar jij bent er nog steeds. Hou vol Ome Hans, en vecht zolang als je kunt. Elke dag is er een .


Mooie bloemen als je uit de kamer naar buiten kijkt, super voorjaar en speciaal voor jou, met veel zon en vroeg uitlopende bomen.

Ik heb nog heel veel vragen over de bestelling, dus moet nog vaak op bezoek komen.

Kusje,
je Oudste Nichtje,

Isa Bella

salidago zei

Goedemorgen,
De kleinkinderen zullen het nieuwe bed vast eens goed pimpen. Slaapt toch lekkerder zo'n koets met een persoonlijk tintje. Zo lang ze maar niet met U aan de loop gaan,
het is dan nog geen Ferrari hoor.

Altijd handig een medische "kouwe kant familie". Nog bolussen gegeten?

Zag nog een leuk plonsbadje op
www.ardennen.cc/deux/index.html
www.villaxl.com/villa ; Houffalize
- Sart - Malm├ędy

Ben benieuwd hoe de tuin er nu uitziet. Is het een mini keukenhof?

Goede dinsdag, Marjoleine

Anoniem zei

dat ik niets bijzonders schrijf wil niet zeggen dat ik niet aan jullie denk!!!!!!!!!
liefs uit Israel

Anoniem zei

Beste Hans,
Ik ben ontzettend geschrokken van het verschrikkelijke nieuws wat ik via Juul heb vernomen. Ik lees elke dag je brieven op de website. Wat heb ik daar een bewondering voor! Ook merk ik dat familie alles voor je is, vooral Fanny, je meiden en kleinkinderen. Dat is ook heel speciaal als een warm bad. Geniet van deze mooie momenten! Hans, ik proost met jou op alle mooie dagen die nog komen.
Liefs, Kathy Merkelbach

Bart Riet zei

Hallo Hans Fanny,Wat fijn dat je veel in huis hebt een pedicure,knap hoor Babs,je wordt wel in de watten gelegd,door heel de familie Hans,en onze gedachten zijn heel veel bij jullie,hou je taai.Bart Riet groetjes.