zondag 3 februari 2008

In afwachting van de eerste bestralingGoede nacht gehad, heerlijk. Rustig dag, vanavond lekker kaarten. Papa begint beetje te bibberen, da's jammer voor zijn mooie handschrift terwijl hij zoveel enveloppen nog wil beschrijven. Verder nog steeds soms hyper van alles wat hij nog wil zien en doen.

9 opmerkingen:

Ton en Mily zei

Beste Hans,

Zijn erg geschrokken van dit klotenbericht en wilden toch even reageren. Woorden schieten tekort maar we willen je heel veel kracht en sterkte toewensen voor de komende zware tijd. OOk voor Fanny en de kinderen.
Komen graag een keer bij je langs maar we zullen dan even van te voren bellen.
Hou je taai.

Groetjes Ton en Mily.

IsaBella zei

Lieve oom Hans, vanuit Zwitserland lezen we elke dag je blog. En laten elke dag weer tranen lopen. Veel sterkte met bestralen, lijkt me best eng met zo'n masker. Kusje van je oudste nichtje, Bella

Hans Prinsen zei

Morgen pap,
Zit ik op kantoor, moeite met concentreren, ik lijk jou wel. En mijn lieve collega's komen om en om binnen en vragen direct hoe het met je gaat. Heb maar een mailtje met je weblog naar ze allemaal gestuurd want ik moet er even niet over praten. Loopt mijn mascara te veel uit en moet zo nog gaan presenteren bij Heinz. Denk aan je vanmiddag om 14.45 uur! Kus B.

Ilse zei

Lieve ome hans en tate fanny,

Ben gister ondergedompeld geweest in het oeteldonkse was weer als vanouds onzettend druk en gezellig. Ga zo met de kinderen nog even op stap. Frans heeft "griep' en blijft thuis. Wil julie nog even heel veel sterkte wensen met de komende week .

dikke kus Ilse

Anoniem zei

Lieve Hans,
Ik heb zojuist je brief gelezen, waarbij ik het niet droog kon houden. Knap van je om je gevoelens aan het papier toe te vertrouwen. Peter en ik denken voortdurend aan jullie en aan de leuke momenten die we samen gehad hebben. De apostelen zonder jou zijn als een zee zonder water.
Zodra Fanny groen licht geeft kom ik je persoonlijk knuffelen,

Veel liefs van Nan ( die soepkip uit Engelen ).

Anoniem zei

Jemig wat een ontieglijk schokkend verhaal..

Ik kom regelmatig in Vlijmen en daar is de naam 'Hans Prinsen' toch wel een klinkende naam.
Vooral van 'vroegah' blijven de verhalen rijkelijk vloeien over deze levenslustige man.

En dan zo'n naar bericht, verschrikkelijk gewoon. De tranen springen me in mijn ogen als ik de weblog lees.

Heel veel sterkte de komende tijd en keep on fighting!

Sander zei

Lieve Hans,

we kennen elkaar niet maar toch zijn we met elkaar verbonden door ontzettend lieve mensen zoals Babs en Roland. We kunnen niet half beseffen wat je nu doorstaat maar we willen je wel laten weten dat we met je meeleven en sterk aan je denken. We hopen op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan je genezing.

Warme groeten vanuit de Oger clan,

Sander Lusink en de Oger Familie

Anoniem zei

"TIJD IS VAN MIJ", heel soms heb ik teveel,vaak kom ik tekort,ik moet nog veel doen,en als ik het gedaan heb zoek ik weer nieuwe tijd.
Maar soms heel even is de tijd van mij,dan staat hij stil omdat ik denk,denk aan alles wat ik zie en intens beleef en dan ook pas echt voel,achteraf ,heel vaak pas achteraf,als ik dat achteraf beseffen nou een beetje naar voren haal,door sneller te beseffen.
Dan geniet ik meteen,dan staat de tijd even stil dan is de tijd van mij.
En dan pak ik morgen weer een stukje!!

Roland

Anoniem zei

Lieve ome hans,

Ik weet even niks te zeggen maar hoop dat het toch goed met je gaat

Sam van Iersel