zondag 24 februari 2008

Weer thuis en een record aantal berichtenVanochtend wakker geworden in Volendam. Even lekker douchen en ons B. natspatten. Kleinzonen en schoonzoon gedag gezegd en terug naar Vlijmen. Maar niet zonder even langs Lars te rijden en 6 heerlijke haringen achter te laten. Dat hebben ze hard nodig daar gezien de verbouwing die ze nog moeten gaan. Lekker vroeg een pilske gedronken met Lars en dan naar huis. Het was een druk weekend. Vrijdag vrolijk, zaterdag veel emoties en vandaag weer af en toe die boosheid. Het valt zwaar om, zoals ie zelf zegt, een zompie te worden. Maar dat is ie nog lang niet hoor, heeft gelukkig nog steeds grote mond. Leuk was het om met z'n vieren Fanny, A. en B. te eten. Herinneringen ophalen hoe we vroeger altijd om half 6 moesten eten en hoe vaak A. op haar donder kreeg omdat ze weer te laat terug was van het surfen. Herinneringen zijn mooi om samen te delen.

Erg blij met het record aantal reacties op de weblog vandaag. En het bezoek van Van Basten op de weblog is natuurlijk ook leuk. Alhoewel je leuk aan eentje van boven de riolen moeilijk kan toevoegen. In de auto van Uitdam naar huis had papa het vol trots over dat zijn weblog gelezen wordt over de hele wereld, Jeannette in Israel, Frans in Amerika, Tony in Denemarken, en hij had nog meer landen maar ben ik even kwijt. Loek was gelukkig hier om papa naar boven te helpen. Morgen komt er een bed in de kamer tot de traplift binnen is want naar boven gaan wordt bijna onmogelijk. Ook gesprek voor thuishulp, overleg weer met huisarts want hij heeft zoveel pijn aan zijn knie. Kortom, het wordt weer een eneverende week meneer Droge. Trusten.

6 opmerkingen:

Angele zei

Wij vonden het bijzonder fijn om jullie in onze "bouwval gezocht" te verwelkomen! Weltrusten xxx
Angele

Anoniem zei

lieve opa

hoe gaat het nou met uw met mij wel goed ik ga zo op voetbalkamp wordt denk ik hartstikke gezellig en ik ga veel aan uw denken.
Ik hoorde dat het niet zo goed gaat met uw en sprry dat ik niet kwam zaterdagavond en mijn moeder dacht dat het niet zou uitmaken maar blijkbaar wel maar heel veel dikkke kussen van:

DAVID uw kleinzoon die altijd uw kleinzoon is

Anoniem zei

"SEIZOENEN", komt het voorjaar al?,het sluimert, ik verlang ernaar, heb ik altijd gedaan, ik moet zon zien, het warmt me op ,maakt me vrolijk.
Hoeveel seizoenen zijn er aan mij voorbij getrokken?
Ik kan ze tellen, maar heb ik ze allemaal ervaren?
Ik weet het echt niet meer.
Dus als er nu eentje aankomt, zo'n sluimerend voorjaar, met mijn tuin die ontwaakt dan ga ik ervan genieten,elke dag ,elk moment, dit is voor eens en voor altijd "mijn voorjaar", mijn zon, mijn warmte ,mijn bloemen, mijn vreugde.

Roland

Natasja Korevaar zei

Lieve Hans, Fanny en (klein)kinderen,

Als ik dat eens allemaal zo lees, dan moet dat toch wel iets heel bijzonders zijn, die haringen bij jullie. Alleen al bij het lezen van de verslagen loopt het water je al in de mond.

Fijn dat jullie (ondanks een kleine hapering hier en daar) zo'n fijn weekeinde met elkaar hebben gehad. Fanny heeft ook erg haar best gedaan, getuige de foto!

Een nieuwe week met nieuwe kansen, ga ervoor!!!

Liefs, kus, knuffel,

Natasja

salidago zei

Dag allemaal,
Hier het reisbureau.Kijk eens bij Belvilla.nl villa-ardennen.nl
Vooral leuk voor de kinderen en alles in de buurt;
Center parcs 12p VIP Hochsauerland
+ Le Lac d'Ailette
landal.nl Coldenhove
van Roompot Parken; Cochem

Ga zo door met de verhalen.
Wie weet kun je 2x pw van thema veranderen; vb wat heb ik geleerd van HP, beste sterke verhaal,
beste tip, meest bijzondere moment,
wat zou ik zeker niet doen, etc

Marjoleine

Anoniem zei

Het is stil in huis nu papa en mama er niet zijn. Het is een gemis.. het aanwezig zijn..dat even iets kunnen vragen, het lekkere eten,herinneringen ophalen aan vroeger, even een ouderlijke arm om je heen, de discussies die eigenlijk altijd het zelfde blijven...zo vertrouwd, zo eigen..zo een deel van mij..
Ik weet het: er is telefoon en we kunnen mailen maar dat is niet hetzelfde..want ik kan ze niet voelen, niet ruiken en niet zien.. het is maar voor even..al wat ik niet gezegd heb, wat we hadden willen doen, al dat is blijven liggen heeft nog een kans..
maar jullie moeten zorgen dat je alles pakt wat je pakken kunt. Laat het niet onbenut..het is moeilijk maar voor ons komt er weer een vakantie..wij tellen anders af dan jullie..
liefs Jeannette