vrijdag 15 februari 2008

Gelukt


Longpunctie geslaagd. Hij was er erg bang voor. Hele ochtend zenuwachtig. Warme pyama mee het ziekenhuis in want het is daar altijd koud zegt ie. Hij heeft het voortaan hele dagen koud. Naar het ziekenhuis gebracht door Hein en Julia. Annette zoveel mogelijk bij hem gebleven. Naald in zijn rug via het schouderblad, goed op de CT scan kijken ondertussen en een weggetje tussen twee ribben vinden en niet te hard de long in anders een klaplong. Maar het had geen pijn gedaan en was sneller gelukt dan ze van tevoren hadden geschat. Nu gaat de patholoog het weefsel bekijken.
Volgende week donderdag gesprek met de longarts over uitslag en voortgang.
Frederike kwam opa een beetje opvrolijken. Nu hopen dat hij een goede nacht heeft en morgen weer naar huis.

4 opmerkingen:

Louise zei

Godzijdank dat die longpunctie geslaagd is, ben erg blij voor jullie allemaal, hopelijk hebben jullie samen een goed weekend voor de boeg, liefs, Louise. p.s. tip van iemand met ervaring: wil je eens geen telefoon, trek de stekker eruit, aan de andere kant weet toch niemand wat je doet!

Anoniem zei

Beste Hans,

Ik probeer ´n beetje op de hoogte te blijven via je website en dat gaat aardig. Wat een goed idee, vast en zeker van een van je dochters (niet dat je nooit ´n goed idee hebt maar dit ligt toch wat dichter bij hen dan bij jou denk ik). Fijn om te lezen dat het onderzoek vandaag in het ziekenhuis naar omstandigheden is meegevallen ten opzichte van de verwachting die je ervan had. Nu maar hopen dat de uitslag reden is voor een lach volgende week. Ik zou binnenkort graag eens langskomen als het schikt. Wellicht dat we een uitsmijter bij Ad kunnen gaan eten (zo´n grote met 4 eieren zoals vroeger) of dat we ´n paar grote glazen pils kunnen drinken (ik ben natuurlijk geen dokter (tref) maar ik las in een van de berichten dat deze nog steeds goed smaken en dat lijkt me ´n heel erg goed teken). Hou je haaks en ik hoop je snel te zien.

Hartelijke groet,

Marc Bekke

ofijean zei

fijn dat het achter de rug is!!
we wensen jullie een fijn weekend samen. Hoe staat het met de plannen voor de vakantie??
Ben benieuwd
liefs Jeannette
ook van papa en mama die goed zijn aangekomen uit Eilat. (ze hebben het geweldig gehad!!)

Anoniem zei

Lieve Hans en Fanny,
Fijn dat het onderzoek gelukt is en dat je weer naar huis mag. Hoop dat je alleen op een kamer hebt gelegen, want iedereen wil slapen en dat valt niet mee met jou in de buurt, je produceert nogal wat geluid weet ik!
De bijnamen zijn ook voor mij bekend, ben blij dat er nog een Adolf is, want anders zou ik toch gaan twijfelen aan de goede bedoelingen ervan. Waar ik vreselijk om heb gelachen, tot ergenis van Ed is het voorval op een baan in Portugal, grote green en jij zou de vlag bewaken, Ed put precies waar jij stond, maar hij had niet gezien dat jij hem naast het gat had gezet, dus kwaad. (ander soort humor die Ed van mij) Verder denk ik veel aan onze reisjes, het koken het autorijden (levensgevaarlijk) maar vooral aan het roken, Bet steek een sigaret op sprak jij op vriendelijke toon, gebiedende wijs enkelvoud en blaas het naar mij toe, want ik vind het zo lekker ruiken, ik hoop niet dat je daardoor last hebt gekregen. Spreek met oud Hankleden nogal eens over jou de laatste tijd en dan wordt er toch al gauw gelachen om jou grollen.
Hans, wij hopen op een uitslag die toch wat positief uitvalt wat behandeling betreft. Houd je goed en geniet maar weer van het weekeinde met allen die je dierbaar zijn. Liefs en tot horens